Pudra.com 09.04.2012

Pretty Ballerinas babetler Sapphire'de

Kate Moss, Kate Middleton, Kylie Minogue, Elle Macpherson gibi dünya modasına yön veren isimlerin tercihi Pretty Ballerinas, 2012 Yaz sezonu ile çok renkli, çok eğlenceli, çok rahat.

Londra, Milano, New York gibi modanın kalbi şehirlerin ardından İstanbul’daki ilk mağazasını Sapphire’de açarak stil sahibi babet arayışınızı sona erdiren Pretty Ballerinas, en yeni modelleriyle sizi bekliyor.

Pretty Ballerinas babetler Sapphire'de

Kate Moss, Kate Middleton, Elle Macpherson, Claudia Schiffer, Lindsay Lohan, Kylie Minoque, Lily Allen ve İspanya Prensesi Letizia Ortiz. Dünyanın en stil sahibi kadınlarının ortak sırrı Pretty Ballerinas’ın romantik ve feminen çizgileri bağımlılık yaratan bir rahatlıkla birleştiren babetleri. Sıradan bir ofis gününden şık bir gece davetine, düğün heyecanından haftasonu gezisine her anınıza eşlik edebilecek geniş model yelpazesiyle Pretty Ballerinas, 2012 yaz sezonuyla denizden tatlı bir esintiyi, güneşten bir damla sıcaklığı sizlere getiriyor.



İspanya’nın Menorca Adası’nda her biri elde üretilen Pretty Ballerinas, 2012 yazının trendlerini yakalayacağınız en özel modelleriyle İstanbul Sapphire mağazasında. Bu yaz da hakimiyetini sürdürecek renk blokları ve neon renkler, Pretty Ballerinas’ın babetlerinde karnaval havası estiriyor: Sarı, turuncu, mor, mavi ve yeşilin en canlı renklerini Pretty Ballerinas’ta bulabilirsiniz.

Leopar ve zebra baskılı modeller yaz şıklığınızı zarafetle tamamlayarak tüm dikkatleri üzerinize toplarken, denizci koleksiyonunda marin çizgilerle bezenmiş babetler öne çıkıyor. Ruhunuzun ışıltısını yansıtacak parıltılı modeller ile gecenin kraliçesi olacak, kurdele, püskül, puantiye detaylı seçenekler arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız. Sezonun kilit parçası süet loaferlar da Pretty Ballerinas’ın kendine özgü yorumuyla yaz koleksiyonunda yerini çoktan aldı.

Haydi koşa koşa Sapphire'e, Pretty Balerinas almaya!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER