24.02.2011

Reebok ve Armani birlikteliği

Giorgio Armani ve Reebok birlikteliğinden doğan 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile sporun en şık halini yakalamaya hazır olun…

Modaya dair son trendler ve yenilikçi Reebok teknolojilerinin, Emporio Armani’nin büyülü dünyası ile bir araya geldiği 2011 İlkbahar-Yaz Reebok/Emporio Armani koleksiyonu, bu sezon fonksiyonel şıklık kavramını dolaplarınıza taşıyor.

Reebok ve Armani birlikteliği
EA7 ZigLace

Maksimum rahatlık sunan özel kumaşlar ve Reebok teknolojilerinin, cesur renk seçenekleri ile desteklendiği tekstil koleksiyonu, Emporio Armani tasarımlarının ayrıcalıklı çizgisini taşıyor. Kişiye özel tasarlanmış hissi veren fitness pantolonlar, taytlar, ceketler ve t-shirtler hem spor hem de günlük giyim için şık bir alternatif sunuyor.

Birbirinden çarpıcı parçaların yer aldığı İlkbahar-Yaz ayakkabı koleksiyonunun en büyük yeniliği ise ZigTech teknolojisinin Armani tasarımlarıyla buluşması.

EA7 ZigLace
Bu sezon, Reebok’ın hem teknik koşu hem de antrenman için sunduğu yüksek teknolojiye sahip ZigTech, Reebok/Emporio Armani koleksiyonu ile dünyanın en ünlü tasarımcıları tarafından yorumlanıyor. Topuk vuruşundaki darbeyi emip, zigzaglar boyunca ileterek enerjinin geri dönüşümünü sağlayan ZigTech teknolojisine sahip modellerden ilki EA7 ZigLace.

EA7 ZigLace, enerjinin kullanıcıya geri dönüşümünü sağlayan ZigTech teknolojisinin yanı sıra, ekstra sağlamlık ve nefes alan bir tasarıma sahip. Ultra ince materyallerin kullanıldığı bu hafif model, göz alıcı renk seçenekleri ve ince detaylarıyla maksimum konforu arayanların tercihi olmaya aday.


Pump Vintage

The Pump Vintage
Reebok’ın iki efsanevi teknolojisini bir araya getiren The Pump Vintage, ilhamını orjinal PUMP® teknolojisinden alıyor. Sezonun trendlerine uygun olarak yeniden yorumlanan ve Reebok’ın klasikleşen PUMP® modeline göre daha ince tasarımıyla dikkat çeken model, retro bir görünüme sahip. Teknolojinin, şık çizgilerin ve sokak modasının bir araya geldiği The Pump Vintage, bileği kavrayan ve alçak kesim olmak üzere iki farklı modeliyle raflardaki yerini alıyor.


Vintage Runner

The Vintage Runner
1990’ların detay ve çizgilerini, günümüz trendleriyle buluşturan The Vintage Runner, günlük kıyafetlerini retro detaylar ile tamamlamayı sevenler için şık bir alternatif.

Bu özel koleksiyon, tüm dünyada seçilmiş Armani ve Reebok mağazaları ile aynı anda Türkiye’de Capacity, Torium, Cevahir, Ankamall, Panora Alışveriş Merkezlerindeki Reebok satış noktalarında yer alıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER