pudra.com 18.06.2010

Starcity Outlet Center'da hangi markalar var?

Beymen Seri Sonu Design, Mudo Outlet, Teknosa, Derimod, Koton, Mavi Jeans ve diğer markalar, Starcity'de 365 gün indirimde.

Starcity Outlet Center, alışveriş severlerin rüyalarını gerçek haline getiriyor. Dünya markalarının yer aldığı Starcity’de 365 gün dev indirimler ve özel ürünler var.

Starcity Outlet Center'da hangi markalar var?

Starcity'de 365 gün indirim var!
Dünya markalarında 365 gün boyunca indirim ve fırsatların yer aldığı alışveriş merkezinde Beymen Seri Sonu Design, Mudo Outlet, Teknosa gibi büyük mağazalar başta olmak üzere toplam 153 adet mağaza bulunuyor.

Starcity'de hangi markalar var?
Derimod, Kiğılı, Home Store, Stefanel, Diesel, Altınyıldız, Network, Koton, Penti, Bilstore, Adidas, Gant, Acquaverde, Carnevale, Retry Designer Outlet, Vepa Outlet, Nike, Hummel, Columbia, Benetton, Mavi Jeans, Little Big, Levis, Divarese, Esse, Bernardo, English Home gibi markalar yer alıyor.

Beymen Seri Sonu'nun ünlü markaları
Beymen Seri Sonu Design mağazasında Chloe, Prada, Jil Sander, Etro, Dolce&Gabbana, Marc Jacobs, Sonia Rykel; Juicy Couture, Blumarine gibi dünya markalarının ürünleri büyük indirimlerle satılıyor.

Ayrıca, pek çok markanın yalnızca Starcity Outlet Center için özel olarak ürettiği ürünleri alışveriş merkezinde bulmak mümkün.


Starcity Outlet Center
Köyaltı Mevkii Merkez Mahallesi
Değirmenbahçe Cad. (Altınyıldız Fabrikası Karşısı) Kavak Sok. No:2 Yenibosna / İstanbul

Tel: 0 212 603 40 40
www.starcity.com.tr



Starcity'de devam eden bir kampanyalar

StarCity’de bir haftada tam 700 bisiklet dağıtılacak. 19 - 25 Haziran tarihleri arasında StarCity Outlet Center’dan bir günde 300 TL ve üzeri tutarında alışveriş yapanlar anında bisiklet kazanma şansını yakalayacaklar.

7 gün boyunca sürecek kampanyada her gün ilk 100 kişi bisiklet sahibi olabilecek. Kampanya süresince toplamda 700 kişi bisiklet sahibi olacak.

Karne hediyesi olarak tüm hafta boyunca StarCity Outlet Center’da çocukları eğlendirecek çok özel aktiviteler yer alacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER