@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.05.2013

Tasarımcılar yaz davetleri için imdadınıza yetişiyor!

Gideceğiniz davette ne giyeceğiniz hakkında bir fikriniz yoksa, Pudra.com olarak sizleri L’Appart Showroom'da düzenlenecek Evening Wear Sample Sale etkinliğine davet ediyoruz!

Özel davetlerde abiye giymenin zorluklarını, fiyatların pahalılığını ve kumaş seçiminin ne kadar önemli ve detaylı olduğunu bilmeyen yoktur. Herkes farklı boy ve kilonun farklı elbiseler taşıyacağını, davet çeşitlerine göre farklı tarzda elbise giyilmesi gerektiğini ve bunların hepsini bir de kişinin bütçesine uydurması gerektiğini bilir.

Tasarımcılar yaz davetleri için imdadınıza yetişiyor!
Dilek Hanif

Kadınların korkulu rüyası gece elbisesi alışverişini Evening Wear Sample Sale ile bir araya getiren tasarımcılar, biz bayanları büyük bir yükten kurtarmayı hedefliyor. 350 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak olan kıyafetlere kesinlikle göz atmanızı öneririz.

L’Appart PR Showroom’unda gerçekleşecek Evening Wear Sample Sale, 17-18 Mayıs 2013 tarihlerinde düzenlenecek. Dilek Hanif, Ece Salıcı ve Mehtap Elaidi'nin geçmiş koleksiyonlarını uygun fiyatlara bulabileceğiniz bu etkinlikte, mezuniyet balosu ve yaz davetleri için aradığınız elbiseyi bulabilirsiniz.

L’Appart Showroom
Adres: Abdi Ipekci Cad. Ziya Karahan Apt. No.2 K.7 D.18 Nişantaşı - İstanbul
Tel: (0212) 240 34 57


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER