Mia-posta.com 30.09.2011

Topuklara özgürlük

Topuklu ayakkabılarının keyfini doya doya çıkaramayanlardan mısın? Üzülme, artık sen de Beyoğlu'nun parke taşlı yollarında, Akaretler'in arnavut kaldırımlarında rahat adımlarla yürüyebileceksin! Nişantaşı sokak partilerinde babet giymene de gerek yok.

Hoşlandığın çocuğun yanına, mazgalların üzerinden sekerek gitme komedisi de sona eriyor. Hatta haftasonu Polonezköy'de kahvaltı keyfinde, çimenli zeminlerde topuklarınla toprağa batmayacaksın, Kilyos'taki partilerde ayakkabıların lekelenmeyecek, topukların da bozulmayacak. Sözün kısası, SoleMates ve Ideal Topuk Koruyucuları artık Türkiye'de.

Topuklara özgürlük

SoleMates nedir? dersen; topuğun tabana temas eden bölümünü koruyan, bu bölgede tabana geniş noktadan basma imkanı veren mucizevi bir buluş. Amerika'dan ithal edilen SoleMates, topuk kalınlıklarına göre 3 farklı ölçüde üretiliyor.

Ideal Topuk Koruyucuları; topuğu ezilme, sıkışma, soyulma ve sürtünmeden gibi hasarlara karşı koruyan bir başka mucizevi buluş. Ideal Topuk Koruyucuları ise topuk kalınlıklarına göre 2 ölçüde üretiliyor. Şık koruma poşeti içinde her zaman çantanda taşıyabileceğin SoleMates ve Ideal, PVC bazlı. Farklı ölçü, form ve stillerde, hatta çanta ve ayakkabılarına uygun renklerde!

Bu farklı deneyimi yaşamak istiyorsan tek yapman gereken dishetopuklaronline.com sitesine girip sipariş vermek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER