@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.07.2012

Trikoya yatırım yapıyoruz!

2013 trendleri arasında da yer alan trikoları, indirimde gördüğünüz zaman kaçırmayın! Yaz-kış giyilebilir bir parça olan triko, alışverişinizin yatırımlık parçalarından biri olsun.

İndirimler başladı, keyfimiz yerine geldi! İndirimde en çok ne alıyorsunuz? Ben, genelde, önümüzdeki sezon trendlerine bakarak tüm yıl boyunca giyeceğim parçalara yatırım yapmayı seviyorum. Bu parçaları indirimde alınca, ekonomik olarak epey kar ettiğimi de düşünüyorum çünkü yeni sezonda aynı kıyafetleri çok daha yüksek fiyatta görüyoruz.

Trikoya yatırım yapıyoruz!

2012 yaz indirimlerinde de yine aynı mantığı sürdürürken, bu seferki takıntım trikolar oldu. Salaş, uzun ve kısa, bol, örgü trikolar favorim. Uygun fiyata bulduklarımı kaçırmıyorum.



Trikoları, serin yaz akşamlarında straplez veya askılı elbiselerin üzerine giymeyi planlarken, baharda yazlık eteklerle kombinleyeceğim. Kışın ise zaten kombin yapma alternatifim bol olacak.

Özellikle elbise üstüne triko giymek çok trendi... Kışın da bunu uygulayabileceksiniz. Şifon elbiselerin üzerine giyerseniz, harika bir kış kombini olur. Uzun çizmeleri unutmuyoruz elbette.

Farklı dokuları karıştırmayı seviyorsanız, bu sezon çok moda olan dantel etekler ve ipek, şifon etekleri bu trikolarla kombinleyin. Yarasa kollu bol trikoların altına kalem etekleri giyebilirsiniz. Kısa trikolar yüksek bel eteklere çok yakışıyor.







Gelelim renklere...

Kobalt mavi, naturel tonlar ve sarı rengine algılarınızı açın. Bu renklerdeki trikoları almayın, kapın!

Kendim ne aldım? H&M'den kobalt mavi ile Mango'dan taş rengi diyebileceğim örgü trikolar aldım. Kobalt mavi ve sarı, sezonun en popüler renkleri. Önümüzdeki sezon da "top" renkler olmayı sürdürecekler. Siz de bu renklere ağırlık verin.

Ayrıca trikoları elbise gibi giymek hala moda. İncecik trikoları sandaletlerle özellikle dolgu topuk espadrillerle giymenizi naçizane tavsiye ederim.





Peki, alışveriş için nerelere bakabilirsiniz? H&M, Mango, Zara, Mudo, Massimo Dutti, GAP, Banana Republic mağazalarına mutlaka uğrayın. Hemen hemen her markada zevkinize uygun trikolar bulabilirsiniz. O yüzden beğendiğiniz markaları ziyaret edin, karıştırın, araştırın.

Haydi alışverişe o zaman!


Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER