Pudra.com 27.09.2011

Türkiye’nin dev mağazası BIGGMALL açıldı!

400 m2’lik kozmetik reyonunda cilt bakım ürünlerinden parfüme kadar her türlü kozmetik ürününün sergilendiği BIGGMALL’de, en gözde kozmetik markaları yıl boyunca ortalama yüzde 30 indirimle müşteriyle buluşacak.

Türkiye yepyeni bir department store’a kavuştu. İlk mağazası VIA/PORT’ta 6000 m2 büyüklüğünde açılan BIGGMALL, yerli-yabancı ünlü markaları ulaşılabilir fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyor. Kozmetik reyonunda en ünlü markaları yüzde 30 indirimle sunuyor…

Türkiye’nin dev mağazası BIGGMALL açıldı!

Türkiye’nin yeni department store mağazası BIGGMALL, ilk mağazasını alışveriş merkezi VIA/PORT’ta açtı. VIA/PORT’un üst katında toplam 6 bin m2’lik alanda açılan BIGGMALL’de kadın, erkek ve çocuk giyimin yanı sıra kozmetik, optik ve ev dekorasyon bölümleri de bulunuyor. Toplam 65 markanın özel reyonunun, 242 markanın da ürününün bulunduğu BIGGMALL’de “Marka Ürün + Ulaşılabilir Fiyat” politikası izlenecek. BIGGMALL’de ürünlerin fiyat aralıkları 19 TL – 1500 TL arasında değişiyor.

Mith, Mithat, Lufian, Avva, Abbate, Uptown, Faik Sönmez, Pierre Cardin, Ramsey, Gizia, La Gazette, GirlStop, Gebe, Kom, Sunset, Blast, Panço, B&G Store, Hisar, Sarev, Bluehouse, Inter Optik, Saat&Saat, 7 All Man Kind, Kitson, Tory Burch, Paco Chicano, Level 99, Rock&Republic, Lauren Jeans, JBrand, Dirtee Hollywood, Bejeweled Leggings gibi markaların bulunduğu BIGGMALL’de Ekim ayı sonuna kadar açılışa özel ekstra kampanyalar gerçekleştirilecek.

Dünyaca ünlü kozmetik markaları yüzde 30 indirimli
BIGGMALL içinde en gözde reyonlardan biri de kozmetik. Toplam 400 m2’lik kozmetik reyonunda cilt bakım ürünlerinden parfüme kadar her türlü kozmetik ürününün sergilendiği BIGGMALL’de en gözde kozmetik markaları yıl boyunca ortalama yüzde 30 indirimle müşteriyle buluşacak. Bunun yanı sıra dönemsel promosyonlar da düzenlenecek.

BIGGMALL’de yer alan kozmetik markalarından bazıları; Givenchy, Lancaster, Shiseido, Agent Provocateur, Armani, Burbery, Bulgary, Boss, Calvin Klein, Kenzo, Gucci, Carolina Herrera, Davidoff, Dolce Gabbana, Ferre, Nina Ricci, Prada, Versace, Ralp Lauren, Donna, Karan, Chanel…


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER