Pudra.com 30.11.2011

Victoria's Secret bugün Nişantaşı'nda açılıyor!

Bugün (1 Aralık) Nişantaşı City's'de basın özel tanıtımı yapılacak ve ardından halka açılacak olan Victoria's Secret mağazasında neler satılacak? Merak ediyor musunuz?

1 Aralık Perşembe günü Nişantaşı City's'de basın özel tanıtımının ardından saat 16'da halka açılacak olan Victoria's Secret mağazasında güzellik ürünleri ve aksesuvarlar satılacak. Yani bu mağaza aslında Victoria's Secret Beauty and Accessories mağazası. Victoria's Secret sırrını ilk olarak bize böyle açıklıyor.

Victoria's Secret bugün Nişantaşı'nda açılıyor!

Sevilen kokularının ve kremlerinin hepsi geliyor. Amerika’nın en çok satan parfümü Victoria's Secret Heavenly'de mağazada olacak! Elbette makyaj malzemeleri de var; farlar, rujlar, parlatıcılar, dudak dolgunlaştırıcı ve eyeliner’lar...

Sadece bu konsepte özel aksesuvarlar da var. iPhone ve iPad kılıfları, laptop çantası, çanta, cüzdan, anahtarlık ve güneş gözlüğü gibi...

Külot var, sütyen yok
Bu mağazada markanın müdavimlerinin hasretle beklediği iç çamaşırlarının ise altları var, üstleri yok. Konseptin bu şekilde olması ise hızlı alışveriş yapmayı kolaylaştırması. Dünyanın her yerinde markanın bu tarz mağazaları var.

Aralık sonunda ise Victoria's Secret İstinye Park'ta açılacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER