Pudra.com 14.03.2012

Yargıcı yeni sezona merhaba diyor!

Yargıcı, 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonuna İstanbul'da 3 yeni mağaza ile merhaba diyor. Naturel ve pastel tonların hakim olduğu bu koleksiyon ile baharın enerjisini yaşayacaksınız.

Türkiye’de aksesuvar mağazaları ile birlikte 27 mağazaya sahip olan Yargıcı, Mart ayının ilk haftasında Capacity AVM ve Marmara Forum AVM’de açılan yeni mağazalarını bu zincire ekledi. Yargıcı, Mart ayı içinde ayrıca Buyaka AVM’de yer alacak yeni mağazasıyla toplam mağaza sayısını 30’a çıkartacak.

Yargıcı yeni sezona merhaba diyor!

Yeni sezonda, natürel tonların kullanıldığı çiçek aplikeli ipeksi bluzlar, diz üstüne dökülen etekler ve metalik ipliklerle dokunan buklet ceketlerden oluşan zarif Yargıcı koleksiyonunu, yine her yaşam tarzına ve ruh haline uygun formlarda bir araya getiriyor.

Işıltılı gök maviler, beyazlar, kum renkleri, nane yeşilleri ve krem tonları gibi serin renklerin kullanıldığı 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, Yargıcı imzası taşıyan emprime elbiseler ve şallar ile birlikte, pastel tonlardan sarılara, şeker pembelerinden aqua renklerine sahip farklı alternatifleri, şıklığın detaylarda saklı olduğu bir stil eşliğinde sunuyor.

www.yargici.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER