22.07.2023

Yaz modasında konforlu şıklık alarmı!

Selülozik kökenli elyaflardan oluşan kumaşlarla hazırlanan yaz koleksiyonları kavurucu sıcaklarda bile konfor sunan seçenekleriyle ilham kaynağı oluyor.

Sıcak yaz günlerinde de şıklığından ödün vermeyenlerin yardımına TENCEL™ elyaflarıyla hazırlanan kumaşlar ile tasarlanan koleksiyonlar yetişiyor. Selülozik kökenli TENCEL™ elyaflarından oluşan kumaşlarla hazırlanan yaz koleksiyonları en sıcak günlerde bile kuruluk hissi, nem tutmama ve renk tutma özelliği sunan kumaş seçenekleriyle ilham kaynağı oluyor. 

Yaz modasında konforlu şıklık alarmı!

Selülozik kökenli elyaf markası TENCEL™, ürettiği modal ve lyocell elyaflarla sıcak yaz aylarında hem şık giyinmek hem de konfordan ödün vermemek isteyen markalar için alternatifler sunuyor. 
 
Tencel yaz koleksiyonu

Bu yaz elbiselerden eteklere, şortlardan bluzlara kadar her kombinde, şıklık ve konfor TENCEL™ elyafları kullanılan ürünlerde buluşuyor. TENCEL™ elyaflar içeren kumaşlarla hazırlanan yaz ürünler,,sağladığı nefes alabilirlik, bakteri oluşumuna elverişsiz ortam ve kuruluk hissi gibi avantajlar nedeniyle tercih ediliyor.
 
Tencel koleksiyonu

TENCEL™ elyaflar, nemi daha iyi emme özelliği sayesinde ferah tutarken, yaz sıcaklarında vücudun doğal ısı düzenleme mekanizmasını destekliyor. 

Kumaşlara fonksiyonellik katıyor
 
Tencel kumaşlarında fonksiyonellik

Son dönemde  sürdürülebilirlik ilkelerini benimseyen markalar koleksiyonlarında konforu da ön plana alıyor. TENCEL™ marka modal ve lyocell elyafların kullanıldığı ürünlere daha kalıcı yumuşaklık, ciltte nazik dokunuş, pürüzsüz doku, serinlik ve kuruluk hissiylekumaşlara fonksiyonellik katıyor.
Tencel yaz koleksiyonu

Çok yönlü kullanım özelliğine de sahip olan TENCEL™ Lyocell elyafları, kumaşların estetiğinin ve işlevselliğinin geliştirilmesine yönelik olarak farklı elyaflarla birleştirilebiliyor. Modacılar için sınırsız kumaş tasarımı olanağı sunan TENCEL™ Modal elyaflar ise kumaşların rahatlığının ve konforunun önemli ölçüde artırılmasına imkan veriyor. 

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Ekofeminist ve sürdürülebilir moda
Sürdürülebilir modanın büyük önem taşıdığı günümüzde ekofeminist ve sürdürülebilir modayı, Femponiq'in kurucusu Buket Meşeklik Duran ile konuştuk.

​Yargıcı'dan özel koleksiyon: Ecoworks
Yargıcı dünyanın önde gelen botanik elyaf üreticisi Lenzing iş birliğiyle modaya doğanın dokunuşunu katarak, Ecoworks özel koleksiyonunu oluşturdu.

Gardırobunuz sürdürülebilir olsun!
Yeni yıl kararlarına gardırobumuz için daha sürdürülebilir ve çevre dostu seçimleri de dâhil etme zamanı!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER