Pudra.com 28.03.2011

Yeni alışveriş sitesi: Modajenik

Tutkunu olacağınız Modajenik.com, sizlere hizmet kalitesini ve uygulamalarını deneyimlemeniz için açılışına özel binlerce ürünü hediye edecek!

Modaseverleri mutlu etme hedefi ile kurulan yeni alışveriş sitesi Modajenik, büyük bir sürpriz ile çok yakında açılıyor. Modajenik’e hemen üye olun, şaşırtan fırsatları kaçırmayın!

Yeni alışveriş sitesi: Modajenik

Modajenik’ten açılışa özel binlerce hediye
Tasarım, kullanım kolaylığı ve hızın öne çıktığı, Türkiye’nin en kapsamlı yazılımına sahip yeni alışveriş sitesi Modajenik, moda tutkunlarıyla çok yakında açılışa özel düzenlediği büyük hediye kampanyası ile tanışacak. Siteye açılmadan ‘Hoş geldin’ sayfası üzerinden üye olan ve arkadaşlarını üye yapan şanslı kişilere ise Apple’ın yeni tablet bilgisayarı iPad-2’yi hediye edecek olan Modajenik, birbirinden farklı uygulamaları ile moda severleri şaşırtmayı sürdürecek.

Modajenik’in sunacağı fırsatları asla kaçırmak istemeyeceksiniz!
Modajenik size özel hizmet ve uygulamaları ile seçkin markalara eşsiz deneyimlerle sahip olmanızı sağlayacak… Moda ve stil tutkunlarını sadece memnun değil, mutlu etme hedefi ile kurulan ve en gelişmiş teknik altyapıyı sunan; detaylı ürün bilgileri, satış sonrası hizmetleri, stil odaklı ürün portföyü ile fark yaratacak alışveriş sitesi Modajenik, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız, hesaplı ve kaliteli alışveriş için tercih edeceğiniz, her gün tıklamak isteyeceğiniz bir alışveriş sitesi olacak.

Sosyal ağlar üzerinden de moda tutkunlarını şaşırtacak
Sosyal ağlar üzerinden de moda dünyasında yer alacak Modajenik, uzman müşteri temsilcileri ve profesyonel call center hizmeti ile müşterilerinin ilgi alanına uygun seçenek ve uygulamalar sunarak, müşterilerine eşsiz bir alışveriş deneyimi yaşatacak. En özel fırsatlar ve mükemmeli hedefleyen hizmet anlayışı ile Modajenik, moda tutkunlarının ihtiyaç ve beklentilerini 7 gün 24 saat karşılayacak.
Sizi hem sunduğu ürünlerle hem de müşterilerine katacağı değer ile şaşırtacak Modaienik’i beğeni ve merakla takip edeceksiniz. Modajenik ile her buluşmanızda sizi şaşırtacak uygulamalarla karşılaşacaksınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER