Pudra.com 08.10.2012

Yeni konsept butik: Little Black Dress

Günlük düz kesimli modellerden, iddialı gece elbiselerine kadar farklı birçok seçenek sunan “Little Black Dress”, hayalindeki küçük siyah elbiseyi aramaktan usananların yardımına koşuyor.

Coco Chanel’in moda dünyasına armağanı ve Audrey Hepburn’ün zarafetinin sırrı olan “küçük siyah elbise”, ofisten kokteyle veya akşam yemeğine, günün her saati giyilebilen ve her kadının gardırobunda mutlaka olması gereken anahtar bir parça. Ancak çoğu zaman doğru kesimi ve modeli bulmak biz kadınlar için kolay olmayabiliyor. Neyse ki artık hayalindeki mükemmel küçük siyah elbiseyi aramaktan usananların yardımına koşan yeni bir konsept butik var: “Little Black Dress”.

Yeni konsept butik: Little Black Dress



Bağdat Caddesi'nde açılan konsept butik "Little Black Dress", günlük düz kesimli modellerden, iddialı gece elbiselerine kadar bize farklı seçenekler sunuyor. Mağaza, her ay yenilenen ürünleri ve ulaşılabilir fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Mağazada ayrıca küçük siyah elbiseleri tamamlayan gömlek, ceket gibi parçaların yanı sıra, çeşitli çanta ve aksesuvarlar bulmak da mümkün.

“Little Black Dress”, hangi yaşta ve vücut şeklinde olursa olsun her kadını kusursuz gösterecek bir siyah elbise olduğu iddiasını taşıyor. Ne dersiniz, öyle mi acaba?

Adres: Bağdat Cad. Hacı Mavuk İş Merkezi, no 357/40, Şaşkınbakkal, İstanbul
Tel: (0216) 369 89 56


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER