29.11.2018

Yılbaşı için hediye setleri (En iyi kofreler) 2019

Yeni yıla, 2019'a güzel bir başlangıç yapmak için isterseniz kendinize isterseniz sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en iyi yılbaşı setlerini listeledik.

İZLE: GÜNLÜK CİLT BAKIMI👇 
Bir yılı daha tamamlıyor ve yeni yılı karşılamak için kollarımızı açıyoruz. Umuyoruz ki yeni yılda da birlikte pek çok güzel anı biriktireceğiz. Sizlere 2018 boyunca sağlıktan, modaya, yeni ürünlerden çocuk bakımına kadar pek çok öneride bulunmaya, sorularınıza yanıt bulmaya çalıştık. Şimdi de özellikle kişisel bakımına dikkat eden güzel Pudra.com kadınlarımız için en beğendiğimiz, yeni yılda sizi en iyi hissettirecek kofre (coffrett) takımlarından bir seri yaptık. Kendinizi veya sevdiklerinizi mutlu etmek için; aralarından mutlaka biri size göre! 

Yeni yıl için hediye setleri (En iyi yılbaşı kofreleri) 2019

Maison Français Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfüm, Seyahat Seti, 2,650TL

Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum Seyahat Seti ile gittiğiniz her noktaya ikonik Baccarat Rouge etkisini taşıyın. Doğunun ışıltısı altın rengi Globe Trotter kılıfıyla seyahatlerinizin tamamlayıcısı.
Maison Français Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfüm, Seyahat Seti, 2,650TL
İçindekiler:
  • Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfüm 3x11 ml: İmza kokusunun bileşimi yasemin çiçekleri ve odunsu miskin simyasından geliyor. Üç şişesi ile sunulan setin büyüleyici etkisiyle gittiğiniz her yere kokunuzu taşıyın.
  • Baccarat Rouge 540, Vücut Yağı: Baccarat Rouge 540 Vücut Yağı, ikinci bir cildi vaad ediyor. Elinizle uyguladığınızda yarattığı saten hissi ve karşı konulmaz ışık dokusuyla büyülüyor. İçeriğindeki enerji verici ve antioksidan argan yağı, onarıcı tatlı badem yağı ve ışıltı katan kayısı çekirdeği yağı sayesinde cildinizi de besliyor.
  • Baccarat Rouge 540, Saç Spreyi: Kokunun gücünü saçlarınızda hissetmenin yanı sıra mineral nüanslarıyla saçı parlatıyor. Her hareketinizde yarattığı çekim gücü ve büyülü kokusuyla imzasını bırakıyor.

Satış Noktaları: Harvey Nichols Kanyon, Brandroom Nişantaşı, Brandroom Suadiye, Galeries Lafayette, Brandroom Antalya, Beymen Zorlu, Beymen İstinyepark, Wepublic, Beymen Panora, Beymen Gaziantep, Beymen Nişantaşı, Beymen Antalya, La Deesse ve www.ladeesse.com’da satışta.

Bu da ilginizi çekebilir: Acqua di Parma hediye setleri ile Akdeniz büyüsü
Acqua di Parma'nın duş jelleri, el bakım ürünleri, ikonik Colonia mumları, parfümleri ve deodorantlarının olduğu hediye setleriyle sevdiklerinizi şımartın.

Mis Bahçe ile kendi kofrenizi yapın! (180TL)
 
Mis Bahçe ile kendi kofre setinizi yapın


Mis Bahçe'nin harika ürünleri ile kendi kofre takımınızı yapmanız mümkün. Bunun için Mis Bahçe'nin en sevilen ve en çok satan ürünlerine göz gezdirebiliriz. Biz sizin için şöyle bir takım hazırladık:

Birinci ürünümüz Canlandırıcı Gece Bakımı. Cildinize yaşlanma karşıtı Canlandırıcı Gece Bakımı kremi ile gece boyunca yoğun bakım yaparak, sabaha daha canlı, aydınlık görünümlü bir ciltle uyanmanız mümkün. Kullanıcılardan harika yorumlar alan gece bakım kreminin içeriğindeki shea yağı Madagaskar vanilyasıyla zenginleştirilerek antioksidan açısından daha zengin hale getirilmiş. Uygulama sırasında yarattığı temizlik ve ferahlık hissi de karşı konulmaz! Fiyat: 120,00 TL

Misbahce doğal gül suyuİkinci ürünümüz Gül Suyu. Güne antik çağlardan günümüze kadar gelen doğal güzellik sırrı saf gül suyu (hidrosolü) ile başlamak için Misbahçe Gül Suyu cildinizi nazikçe beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı oluyor. Yıkama sonrası ciltteki gerginliği azaltıyor, nemlendiriyor, cildi nazikçe dengelemeye yardımcı oluyor ve yumuşatıyor. Ayrıca %100 saf olduğu için havayla temassız koyu renk cam şişede tazeliğini koruyor. Misbahçe, ürünü buzdolabında saklamanızı ve 6 ay içinde tüketmenizi tavsiye ediyor.

Üçüncü ürünümüz ise Shea & Lavanta Sabunu. Geleneksel yöntemler ve doğal içeriklerle el işçiliğiyle üretilen Shea & Lavanta Sabunu, kremsi ve yoğun köpüğüyle cildi kurutmadan nazikçe temizliyor. Böylece cilt bakım rutininiz de tamamlanıyor. 
 
Satış Noktaları: www.misbahce.com.tr adresinden ücretsiz kargo ile alabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: 2019'un en iyi parfüm çeşitleri ve markaları
Pudra.com olarak 2019'da aşkla bağlanacağınız en iyi parfüm markalarını listeledik ve sizin için tutkuyu tanımlayan en ünlü parfümleri seçtik!

Lierac'in indirimli kofreleri
 
Lierac indirimli kofre takımları - yılbaşı setleri


Güzelliğe adanan 40 yıllık tecrübe ile geliştirilen Lierac formülleri, yılbaşında avantajlı fırsat seçenekleri ile sizleri bekliyor!

Lierac 9 farklı kofre seçeneği ile yeni yılı karşılarken hem kendinize hem de sevdiklerinize eşsiz bir yılbaşı hediyesi fırsatı sunuyor! Lierac’ın eşsiz maskeleri, göz kremleri ve gece kremleri yeni yılı heyecanı yaklaşırken ihtiyaçlarınıza avantajlı alternatifler sağlıyor. Yetkili eczanelerden ulaşabileceğiniz fır kofrelere, yeni yılda yeni güzellik bakımınız için bu fırsatı kaçırmayın!
 
  • Premium Voluptuous Luxury Kofre (Premium Serum 30ML hediyeli) 1.897 TL YERİNE 1.198 TL
  • Premium Voluptuous Kofre - (Premium Eye 15ML hediyeli) 1.243 TL YERİNE 749 TL
  • Premium Silky Kofre (Premium Eye 15ML hediyeli) - 1.243 TL YERİNE 749 TL
  • Lift Integra Cream Kofre (Lift Integral Eye 15ML hediyeli) - 853 TL YERİNE 499 TL
  • Lift Integra Night Cream Kofre (Lift Integral Eye 15ML hediyeli) - 878 TL YERİNE 524 TL
  • Spra Radiance Cream-Gel Kofre (Supra Radiance Eye 15ML hediyeli) - 723 TL YERİNE 419 TL
  • Spra Radiance Cream Kofre (Supra Radiance Eye 15ML hediyeli) - 723 TL YERİNE 419 TL
  • Hydragenist Cream-Gel Kofre (Hydragenist Mask 75ML hediyeli) - 493 TL YERİNE 294 TL
  • Hydragenist Cream Kofre (Hydragenis Mask 75ML hediyeli) - 493 TL YERİNE 294 TL

L’Occitane & Castelbajac Paris buluşması

Pop- Art dünyasının yıldızı Castelbajac Paris ve doğal toprakların yansıması L’Occitane, yılbaşı koleksiyonu için buluştu. Castelbajac Paris tarafından yorumlanan yılbaşı koleksiyonu; “Benim Gezegenim, Benim Hayalim, Benim Vaatlerim, Benim Provence’ım” sözleri ile L’Occitane’ın değerlerini kelimelere döküyor adeta bir yaratıcılık patlaması yaşatmaya hazırlanıyor! Her bir ürün birkaç taahhüdü içinde barındırırken bir hediyeden daha fazlasını vadediyor.

Shea serisini yeniden keşfedin: Klasik Shea Butter Limited Edition! CASTELBAJAC Paris’in tasarımıyla Shea Butter, sizi Ay’a uçurmak için üzerinde takım yıldızları taşıyor ve heyecan verici bir mavi renk giyiyor...
 
Klasik Shea Butter Limited Edition


Shea Limitid Ed. Shower Oil 250 ml- 139 TL
Shea Limited Ed. Hand Cream 150 ml – 164 TL / 75 ml – 120 TL / 30 ml- 62 TL
Shea Limited Ed. Ultra Rich Body Cream 200 ml - 262 TL


Shea Butter - Delightful Tea Limited Edition: Lezzetli kokulu Shea Delightful Tea serisi, el kremi, Vicut Kremi ve Banyo köpüğü içeriyor. Tasarım evinin gözlere ve duyularahitap eden birparlak ve güneşlisarı tonlarına hakim..
 
L’Occitane Shea Keşif çantası

Shea Limited Ed. Delightful Tea Shower Foam 200 ml – 112 TL
Shea Limited Ed. Delightful Tea Hand Cream 150 ml – 164 TL / 75 ml – 120 TL veya 30 ml – 62 TL
Shea Limited Ed Delightful Tea Lip Balm 12 ml – 64 TL
Shea Limited Ed Delightful Tea Ultra Light Body Cream 200 ml – 238 TL

Almond Limited Edition: Badem serisi yeniden tasarlandı, hemen hemen her biri göz alıcı takım yıldızlarıyla Castelbajac tarafından yeniden tasarlandı.
 
L’Occitane Badem Seti


Almond Limited Ed. Milk Concentrate 200 ml -335 TL
Almond Limited Ed. Shower Oil 250 ml –139 TL
Almond Limited Ed. Hand Cream 75 ml – 120 TL / 30 ml – 62 TL
Almond Limited Ed. Soap 50 gr – 39 TL

Nuxe'den karşı konulmaz kofre (coffret) takımları

1. Kofre: Huile Prodigieuse® + Prodigieux® Duş Yağı+ Crème fraîche® de beauté+ Bougie Prodigieuse: 210 TL
 
Huile Prodigieuse® + Prodigieux® Duş Yağı+ Crème fraîche® de beauté+ Bougie Prodigieuse: 210 TL


100 ml şişesiyle Huile Prodigieuse®, NUXE'ün özel kış kofrelerinde Prodigieux® duş yağı, Bougie Prodigieuse® mum ve Crème fraîche® de beauté ile birlikte sunuluyor. Bitkisel sütler ve yosun özlerinin benzersiz birleşimi olan ve 48 saat nemlendirme sağlayan Crème fraîche® de beauté nemlendirici krem ile kuruyan cildinize ferah bir dokunuş yapıyor. Aynı zamanda bulunduğu ortama benzersiz bir ambiyans katan Bougie Prodigieuse® mum da kokusuyla duyuları harekete geçiriyor.

İçindekiler: 
  • Huile Prodigieuse® Kuru Yağ 100 ml 
  • Prodigieux® Duş Yağı 100 ml 
  • Crème fraîche® de beauté 48 Saat Nemlendirici Yatıştırıcı Bakım Kremi 50 ml 
  • Mum

2. Kofre: Huile Prodigieuse® + Prodigieux® Duş Yağı+ Prodigieux® le Parfum: 210 TL
 
2. Kofre: Huile Prodigieuse® + Prodigieux® Duş Yağı+ Prodigieux® le Parfum: 210 TL


100 ml şişesiyle Huile Prodigieuse®, NUXE'ün özel kış kofrelerinde Prodigieux® duş yağı, Bougie Prodigieuse® mum ve Crème fraîche® de beauté ile birlikte sunuluyor. Bitkisel sütler ve yosun özlerinin benzersiz birleşimi olan ve 48 saat nemlendirme sağlayan Crème fraîche® de beauté nemlendirici krem ile kuruyan cildinize ferah bir dokunuş yapıyor. Aynı zamanda bulunduğu ortama benzersiz bir ambiyans katan Bougie Prodigieuse® mum da kokusuyla duyuları harekete geçiriyor.

İçindekiler:
  • Huile Prodigieuse® Kuru Yağ 30 ml 
  • Prodigieux® Duş Yağı    30 ml 
  • Prodigieux® le Parfum 50 ml 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER