› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.04.2010

Bekarlığa veda partisi nasıl hazırlanır?

Düğün öncesinde kahkaha atıp, çılgınca eğlenerek bekarlığa veda etmek isteyen gelinler, partinizi nasıl organize edebilirsiniz?

Doğa uyanıyor, güneş fazla canımızı acıtmadan tatlı tatlı içimizi ısıtıyor. İşte bu en güzel mevsim, çoğumuz için düğün hazırlığı sezonu. Siz de evlenecekler kervanındaysanız; düğün salonu, gelinlik, çeyiz derken pek çok hazırlığı tamamlamış ya da en azından plan yapmışsınızdır.

Bekarlığa veda partisi nasıl hazırlanır?

Ama bir dakika, peki ya bekarlığa veda partisi? Artık kına gecesi geleneği, bekarlığa veda partisine dönüştü. Ya da tam bir dönüşüm olmasa da enfes bir karışım oldu! Bekarlığa veda partisi nasıl organize edilir? Nerelerde bekarlığa veda partisi yapılır? Araştırdık… İhtiyacınız olan her şey pudra.com’da…


En iyi arkadaşım evleniyor!
Bu kadar çok işin arasında bir de bekarlığa veda partisi ile uğraşamam diyorsanız, hiç korkmayın; zaten bu organizasyonu siz yapmayacaksınız. Size düşen sadece kendinize becerikli nedimeler seçmek olacak. Çünkü organizasyonu en yakın arkadaşlarınızdan oluşan nedimeler yapacak, siz ise baş konuk olarak eğlencenin tadına varacaksınız.

Sizin bekarlığa veda partiniz Amerikan filmlerindeki gibi erkek striptizcinin de olduğu çılgın eğlencelerden mi olacak, yoksa hafif “geleneksel” bir parti mi? Karar sizin. Nedimelerinizle ne istediğinizi konuşun veeeee… Organizasyon başlasın!


Davetiyeler
Yaşıtlarınızla ve yakınlarınızla birlikte eğlenebileceğiniz bir bekarlığa veda partisi için ilk iş, davetiye hazırlamak olmalı. Bu işi el becerisi olan arkadaşlar üstlenebileceği gibi organizasyon firmalarından da yardım alabilirsiniz. Basılı kartlardansa dijital davetiyeler daha pratik olabilir. Hem böylece e-posta yoluyla daha fazla insana, daha kolay ulaşmış olursunuz.


Konsepte göre eğlence
Partinin konseptine göre mekan seçimi var sırada. Hayaliniz kızlarla bir pijama partisi ise, parti mekanı hiç kuşkusuz ev olmalı. Ya da dışarıda dans edip eğlenebileceğiniz bir mekan seçmelisiniz kendinize. Böyle özel bir gece için Meyhanede davullu zurnalı, karaoke kulübünde bol şarkılı bir eğlence de doğru bir seçim,..

Muhtemelen alkol de alacağınız bu gecede, eve dönüş için içki içmeyenlerden yardım almayı unutmayın… İşte size felekten bir gece için birkaç mekan önerisi…

Reina: (212) 259 59 19
Black: (212) 236 72 56
Lucca: (212) 343 02 82

Neşe Taverna: (212) 265 10 93
Kallavi: (212) 245 12 13
Ege Rum Meyhanesi: (212) 243 96 06

Klub Karaoke: (212) 293 76 39

Ortaköy Princess Otel (karaoke): (212) 227 60 10


Hamam sefası
Şimdi trend hamamda bekarlığa veda etmek. Artık oteller hamamı partiler için hazır hale getiriyor ve burada hem arkadaşlarınız hem de akrabalarınızla doyasıya eğleniyorsunuz. Dilerseniz kınanızı yakıyor, istediğiniz tarzda müzik de çaldırabiliyorsunuz. Hamam sefası için en güzel adresler:

Swissôtel Amrita Spa: (212) 326 29 90
Ritz Carlton Laveda Spa: (212) 334 43 53
Richmond Nua Wellness Spa: (264) 582 21 00
Les Ottomans Otel Spa: (212) 359 15 00


Kostüm hazırlığı
Sonraki adım kostüm hazırlığı… Artık bekarlığa veda partileri için çalışan organizatörler bunun için duvaklar, tişörtler, şekerlemeler hazırlıyorlar. Tüm bunları el marifetiyle de hazırlayabilirsiniz. Unutmayın, gelin için olmaz olmaz kostüm: duvak. Ne de olsa sizin için çok özel, belki de hayatta sadece bir kez yaşayacağınız bir şey düğün. Dolayısıyla bir kına gecesi havasında olmasını isteyebilirsiniz eğlencenin. Bunun için mutlaka bir bindallı edinmeyi unutmayın. Kırmızı eşarp ve kına eldivenleriyle takım olarak satılıyor genelde bindallı kostümü.


Unutmamanız gerekenler
Kızlar, bizden duymuş olmayın ama kayınvalideniz kına yakarken hemen avuçlarınızı açıp kınayı yaktırmayın. Avuçlarınıza altını koyduktan sonra kınayı yakmasına izin verin!

Davetinize katılan arkadaşlarınıza o gecenin hatırası olarak minik hediyeler vermeyi ihmal etmeyin.

Tabii fotoğraf makinesi ve bir anı defteri bulundurarak, sizde de o geceden güzel hatıralar kalmasını sağlayın.

Davetlilerin de geline düğün hediyesi vermeleri unutulmaması gerekenler arasında.


Parti konsepti ve aksesuvarlarını hazırlamak için bu sitelerden yararlanabilirsiniz:

www.partipaketi.com

www.bekarligavedapartisi.com

www.partiorganizasyon.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER