› 
 › 
Pudra.com 06.05.2011

Evlilikmerkezi.com’dan online ilişki danışmanlığı hizmeti

Evlilikmerkezi.com'a üye tüm bekarlar, evlilik ve yeni bir ilişki başlangıcındakiler, merak ettikleri konular ile ilgili Evlilik Terapisti Uzman Psikolog Mine Eren’den online ilişki danışmanlığı hizmeti alabiliyorlar.

Evlenmeye niyetlisiniz, adayınızı buldunuz; ancak iş bununla bitmiyor! Evlilik kararına hazırlanırken birçok soruyla baş başa kalıyor ya da ilişkiler hakkında bazı problemlere çözüm sağlayamıyor musunuz? Bu konuda bir uzmandan yardım almak ve sorularınıza çözümler bulmak en doğrusu olacaktır.

Evlilikmerkezi.com’dan online ilişki danışmanlığı hizmeti

Türkiye’nin ilk ve tek bilimsel evlilik sitesi evlilikmerkezi.com, üyelerini evlilik yolunda dört koldan desteklemeye devam ediyor. Siz de ilişkilerle ilgili olarak kafanızdaki bazı sorulara cevap arıyor, bu konuda bir uzmana danışmak ve bazı konularda bilgi almak istiyorsanız, bilgisayarınızın başına geçebilir ve evlilikmerkezi.com’u tıklayabilirsiniz. Evlilikmerkezi.com’un asil üyeleri, siteye sorularını yollayabiliyor ve Evlilik Terapisti Uzman Psikolog Mine Eren’den online ilişki danışmanlığı hizmeti alabiliyorlar.

Evlilik Terapisti Uzman Psikolog Mine Eren’in profesyonel desteği
Evlilikmerkezi.com’un Direktörü Ebru Selvi, hizmetin detaylarını ve hedeflerini şu şekilde açıklıyor: “Evlilikmerkezi.com’da standart ve asil olmak üzere iki tip üyelik bulunuyor. Asil üyelerimiz için sunduğumuz online ilişki danışmanlığı hizmetimiz sayesinde asil üyelerimiz ile Danışmanımız Evlilik Terapisti Uzman Psikolog Mine Eren’i sitemiz üzerinden buluşturmaktayız. Evlilikmerkezi.com olarak misyonumuz bekar bireylerin sitemiz üzerinden uyumlu ilişki yaşayabilecek oldukları eş adayları ile tanışmalarına olanak sağlayan bir platform olmak, bununla beraber ihtiyaç duydukları noktalarda kendilerine profesyonel destek sunabilmek. Üyelerimizden aldığımız geri bildirimler ve gözlemlerimiz, aslında ülkemizde evlilik öncesi ve evliliğe, hatta yeni bir ilişkiye başlangıç aşamasında bireylerin hem duygusal hem de ruhsal olarak yanıt aradıkları birçok soru olduğunu gösterdi. Bu noktada üyelerimize sunduğumuz online ilişki danışmanlığımız ile amacımız Evlilik Terapistimiz Uzman Psikolog Mine Eren’in profesyonel desteği ile evlenmek isteyen ve evliliğe adım atacak bekar bireylerin ilişkiler ve evlilik ile ilgili farkındalık ve becerilere sahip olabilmelerini sağlamak.”

Evlilikmerkezi.com hakkında
Evlilikmerkezi.com, Türkiye’nin ilk ve tek bilimsel evlilik sitesidir. 2009 yılının Haziran ayında online olan evlilikmerkezi.com, 1996 yılından bu yana idefix.com, itiraf.com ve siberalem.com gibi internette birçok başarılı projeye imza atmış olan EBİ bünyesinde yer almaktadır. Evlilikmerkezi.com’un temel misyonu, internette kişisel hayata saygılı, seçkin ve güvenli bir platformda, 18 yaşın üzerinde, evlenmek isteyen bekar kişileri kriter ve karakterlerine göre bir araya getirerek, sosyal ortamlarına alternatif bir imkan sağlamaktır.

Evlilikmerkezi.com evlilik danışmanları, psikiyatrist ve psikoterapistlerin evlilik üzerine uzman görüşleri, deneyimleri ve analiz yöntemleriyle bilişim teknolojilerinin bir araya getirilmesiyle oluşturulmuştur. Evlilikmerkezi.com, kapsamlı ve yıllar süren bilimsel bir çalışmanın ürünü olan Akıllı Eşleştirme Sistemi (AES) üzerine kuruludur. Akıllı Eşleştirme Sistemi’nden yararlanabilmek için 18 yaşın üzerinde, evlilik niyetinde ve bekar olmak gerekmektedir. Evlilikmerkezi.com’a üye olan kişiler, 84 adet soruya cevap verdikten sonra Karakter Analiz Raporu’na ücretsiz olarak site üzerinden sahip olabilmektedirler. Evlilikmerkezi.com’a üye olan kişiler için Akıllı Eşleştirme Sistemi çalışmaya başlamakta ve her gün üyelere özel sayfaları üzerinden karakter analiz raporuna ve belirledikleri tercihlere uygun eş adayları sunulmaktadır. Toplam 756.000’e ulaşan üyesi bulunan evlilikmerkezi.com’da Standart (ücretsiz) ve Asil (ücretli) olmak üzere 2 tip üyelik bulunmaktadır. Sisteme üye olduktan sonra sınırsız mesaj yazabilmek, psikoterapistlerin online ilişki danışmanlığı hizmetinden faydalanabilmek ve sunulan tüm servislerden yararlanabilmek için Asil Üye olmak gerekmektedir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER