› 
 › 
Moderndugun.com 29.06.2012

Gelin iç çamaşırı nasıl seçilir?

İç çamaşırı gelinliği tamamlayan modeli gösteren hatta vücuttaki kusurları örten çok önemli bir unsur. İlk gecenizde gelinliği çıkardıktan sonra muhteşem bir iç çamaşırı ile kalmayı kim istemez ki?

En sonunda hayallerinizi süsleyen gelinliğinize karar verdiniz. Peki ama rüya kıyafetinizin altında neler oluyor? Kusursuzluğunuzu tamamlayan rüya takımınızı nasıl seçeceksiniz?

Gelin iç çamaşırı nasıl seçilir?

İç çamaşırınız gelinliğinizin kendi güzelliğini yansıtması açısından son derece önemlidir. Çamaşırınızı gelinliğinizin modeline uygun olarak seçmelisiniz. Eğer göğüs ya da sırt dekolteli bir gelinlik tercih ederseniz çamaşırınız daha da önemli hale gelecektir. Göğüs dekolteniz derinse yapışma sutyenleri (silikondan) ya da straplez modelleri kullanabilirsiniz. Diğer bir alternatif ise gelinliğinizin içine sutyen dikimi olabilir ki genelde artık böyle tercih ediliyor.



Küçük göğüslü iseniz pedli toparlayıcı sutyenleri tercih etmelisiniz. Unutmayın, o gece çamaşırınızın yalnızca fonksiyonelliği değil aynı zamanda çekici ve baş döndürücü olması da önemli! Çamaşırınızın renk seçiminde, gelinliğinizin rengini dikkate almalısınız. Kumaş cinsi olarak ise gelinliğinizin kumaşının altından sırıtmaması için dantelli ve süslü kumaşlar yerine; ipek ya da sateni kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Biraz dikkat ve biraz da mağaza çalışanlarının yardımı ile büyüleyici iç çamaşırlarınızı seçmek hoş ve heyecanlı bir eğlenceye dönüşecektir.

Renk seçimine gelince… Ten rengi iç çamaşırı beyaz gelinliğin içinde neredeyse hiç belli olmaz. Tabii sadece külot olarak giyecekseniz... Ama eğer jartiyer veya bacak süsü gibi ekstra parçalar düşünüyorsanız renk bütünlüğü olması açısından beyaz daha uygun olur. Zaten beyaz seksi bir iç çamaşırı takımı gelinliğin içine giyilebilecek en ideal, en seksi iç çamaşırı seçimidir.

Gelinliğinizin göğüs kısmı vücudunuzu tamamen sarıyorsa, hatları belli olmayan sutyenleri tercih etmelisiniz. Dikişsiz sutyen gibi...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER