› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.07.2012

Gelinin kız kardeşi düğünde ne giyer?

Evet, gelinin kız kardeşi düğünde ne giyer? Sizce? Pudra.com, naçizane önerileriyle bu soruyu yanıtlıyor. Yakında düğünü olan kızlar, bu yazı sizin için!

Düğün mevsimini dibine kadar yaşarken, çok önemli ama göz ardı edilen bir yaraya parmak basalım dedik: Gelinin kız kardeşi düğünde ne giyer? Ya da ne giymelidir?

Gelinin kız kardeşi düğünde ne giyer?

Düğün sahiplerinin ve gelinin telaşesi bir yana, birinci derece yakınlar hazırlık için koşturmaktan hep geri planda kalırlar. Elbette gelin gecenin tartışmasız en güzeli ama siz de kardeşinizin bu en mutlu gününde şıklığınızla göz doldurmak, unutulmaz olmak istemez misiniz?
























Uzun elbise giymek istemiyorsanız, diz boyu veya mini boyda fuşya, nar çiçeği tonlarında fırfır, dantel ve kat kat detaylarla süslenmiş modeller en ideali. Bu elbiseler, sizi enerjik gösterirken, gece boyu hareket etmenizi de kolaylaştırır.

Tek omuz ve straplez elbiseler hala çok gözde.

Parlak ve metalik kumaşların hakimiyetini unutmayalım. Dore veya lame renklerde, uzun veya kısa elbiseler kesinlikle çok modern gözüküyor. Gelinden sonraki ilgi odağı siz olmak istemez misiniz?



Renkli şifon kumaşlar gece elbisesi için iyi bir tercih olurken, şifon kumaşta etekleri uçuşan uzun bir modele alternatif mini elbiseleri de seçebilirsiniz. Elbette açık hava da özellikle rüzgar da varsa, mini şifon elbise sizi zorlayacaktır. Zaten şifonlarda uzun elbiseler daha havalı duruyor gibi... Ne dersiniz?

İddialı ve farklı bir görünüm için kabarık etekli bir elbise düşünüyorsanız, kesinlikle kısa modelleri tercih etmelisiniz. Uzun ve kabarık elbiseler ile masallardan fırlamış gibi abartılı olabilirsiniz. Şıklığın dozunu iyi ayarlamak kilit nokta...

Taftadan ya da içi tarlatanlı bir kısa elbise ile prensesler gibi görünebilirsiniz.






















Pastel tonlarda uzun ve zarif bir elbise hayaliniz ise, o zaman pudra tonları güzel bir seçim olabilir. Uzun elbiselerde, şıklığı detaylarda ve kumaşın cinsinde yakalamak önemli. Kendinden hafif parlak kumaşlar nasıl olur? Güzel olur. Ya da dantel kumaştan dümdüz inen bir elbise... Oldukça elegan.

Burada önemli bir nokta var; eğer pastel tonlarda elbise giyecekseniz, ten renginizi göz önünde bulundurun. Çok beyaz iseniz, teninizle kontrast oluşturacak bir renk seçin. Pastel tonları seçmeyin. Eğer ten renginiz buğday veyaz esmerse ya da bronzlaşmış iseniz pastel tonlarda bir elbise harika duracaktır.



Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER