› 
 › 
Pudra.com 27.07.2011

Kişiye özel düğün dergisi

Birlikteliğiniz öyküsünü, bir derginin sayfalarına taşınmış olarak elinizde tutmak ister misiniz? Aşkınızın artık bir dergisi var!

Sıradan insanların olağanüstü hikayelerinin peşine düşen iki gazeteci Hülya Ünlü Mavigözlü ve Birgül Taşdemir düğün gününüze özel bir dergi hazırlayarak, yeni evlenen çiftler için güzel bir hatıra sunuyor. Gelin ve damadın düğün günü çekilen fotoğrafları ile hazırlanan Evlilik Dergisi, tam bir dergi formatında hazırlanıyor. Kapağında gelin ve damadın fotoğrafının yer aldığı dergi, röportajlar, haberler, mesajlar, düğünden notlar, davetliler gibi aktüel bir dergide hangi disiplin başlığı varsa, hepsini içeriyor.

Kişiye özel düğün dergisi

48 sayfa olarak hazırlanan düğün dergisi her sayfasında birlikteliğinizin öyküsü özel fotoğraflarınızla birlikte yer alıyor. Dergi bu yönü ile hikaye fotoğrafçılığının bir sonraki aşamasını oluşturmuş oluyor.

Her sayfasında siz varsınız!
Kişisel gazeteler, dergiler, kitaplar ve belgeseller hazırlayan iki gazetecinin, bir yayını da Evlilik Dergisi. 48 sayfalık dergi her sayfası ile size özel olarak hazırlanıyor. Düğün fotoğrafçılığının bir sonraki aşaması olarak planlanan dergi, “Dünyanın en ünlü evlilik dergisi” sloganı ile yayına hazırlanıyor.

Dergi öncelikle bir düğün hikayesi gibi planlanıyor. Tanışma hikayeniz bütün detayları ile ele alınırken, ilk mektubunuz, ilk mesajınız özel fotoğraflarınızla bir haber olarak işleniyor. Damatla evlilik üzerine bir röportaj yapılarak, gelin için bütün tüyolar alınıyor. Backstage sayfasında düğün hazırlığınız yüz güldüren detaylarla anlatılıyor. Davetliler karşısına çıkmadan önceki heyecanınız, mutluluğunuz, endişeleriniz, yani düğün öncesi yaşadığınız bütün ruh haliniz o anki gözlemlerle sayfalara yansıtılıyor. Sayfaları çevirirken, eşinizin sizi ilk gördüğü anda hissettiklerini yazılı olarak karşınızda buluyorsunuz. Anne ve babanızdan alınan mesajlar birlikte çekilmiş fotoğraflarınızla çıkıyor karşınıza. Ayrıca gelinin annesinden damat beye yönelik can kurtarıcı öğütler de bir sayfada yerini buluyor. Mesela gelinin annesi, damadına, “Uyurken sakın ayağın ayağına değmesin, kızım o anda canavara dönüşür” gibi uyarılarda bulunabiliyor. Ayrıca dergide damadın annesinden de, oğlunun en sevdiği yemeklerin tarifleri alınarak yayınlanıyor. Böylece gelin hanım, damadın kalbine giden kestirme yolları birinci ağızdan öğrenmiş oluyor. Sinema sayfasında damadın ve gelinin hayran oldukları ünlü yıldızların bu evliliğe ilişkin esprili mesajlarına yer veriliyor. Astroloji sayfasında ise, gelin ve damadın burçlarının uyumu ve uyumsuzlukları ele alınıyor. Ayrıca dergide balayından fotoğraflar ve gidilen yere ilişkin yorumlar da yer buluyor.

Düğünde arkadaşlarla çekilmiş bir fotoğrafın yer aldığı sayfada, arkadaşlarınızın mesajlarını, onlarla size ilişkin röportajları okuyabiliyorsunuz. Ayrıca bir cemiyet dergisinde yer aldığı gibi düğününüze ilişkin fotoğraflar, şık davetliler düğünün haberi ile yer alıyor dergide. Stil sayfasında gelinin tercih ettiği çiçek, ayakkabı, yüzük gibi küçük detaylara yer veriliyor.

Derginin kapağını en beğendiğiniz düğün fotoğrafınız süslüyor. Dergide editör bölümünde gelin ve damadın düğüne katılanlara teşekkürleri yer alıyor.

Davetliler için en güzel teşekkür
İki gazeteci, “Dergi öncesinde gelin, damat, aileleri ve arkadaşları ile röportajlar yaparak birlikteliğin öyküsünü dinliyoruz ve kaleme alıyoruz. Bir muhabir olarak bilgi topluyoruz yani. Düğün günü çekilen fotoğraflar, düğün öncesi çekilen fotoğraflar alındıktan sonra dergiyi hazırlamaya başlıyoruz. Gelin ve damat balayından döndüklerinde dergiyi hazır buluyorlar. Ve istedikleri sayıda bastırdıkları dergiyi yakınlarına da göndererek, davetliler sayfasında kendilerini görmelerini sağlayıp katılımları için teşekkür etmiş de oluyorlar” diyor.

Evlilik dergisiyle ilgili daha fazla bilgiye www.kisiselyayinlar.com adresinden ve https://www.facebook.com/KisiselYayinlar facebook sayfasından ulaşmak mümkün


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER