› 
 › 
Pudra.com 07.09.2011

Oleg Cassini’den kraliyet koleksiyonu

Amerika’nın efsanevi gelinlik tasarımcısı Oleg Cassini, yeni sezona kraliyet koleksiyonuyla merhaba diyor. Geleneksel ve modern çizgileri bir araya getiren koleksiyondaki gelinliklerle Prenses Kate Middleton kadar zarif ve güzel olabilirsiniz.

First Lady Jacqueline Kennedy’nin eşsiz ve unutulmayan stilinin mimarı, Grace Kelly ve Marilyn Monroe gibi zamansız starların, Renee Zellweger ve Taylor Swift gibi günümüz yıldızlarının vazgeçilmez tasarımcısı Oleg Cassini, yeni sezona kraliyet düğünü koleksiyonu ile giriş yapıyor.

Oleg Cassini’den kraliyet koleksiyonu

Prenses şıklığını ve zarafetini gelinlik tasarımlarına taşıyan yeni koleksiyon, peri masalını aratmayacak düğün planlayanlar için ideal modeller sunuyor. Geleneksel ve modern çizgileri birleştiren koleksiyonun en dikkat çekici parçası ise son dönem kraliyet düğünlerinden esinlenilerek tasarlanan gelinlik. V yakalı, saten ve dantelin mükemmel uyumundan oluşan, balo stili kabarık eteği ve işlemeli kuyruk detayıyla sarayın tüm asaletini tasarıma yansıtan bu yeni modeli ister prenseslere layık bir taç ile veya klasik düğünlerin vazgeçilmezi olan uzun katedral duvak ile tamamlayabilirsiniz.

Forum İstanbul’da bulunan Oleg Cassini mağazasında gelinliğin yanı sıra özel geceler için; gece elbisesi, nişan, mezuniyet, nedime kıyafetleri, ayakkabı, çanta, aksesuar, iç giyim, hediyelik eşya ve çocuk kıyafetleri gibi 7’den 70’e herkese hitap edebilecek yüzlerce farklı ürün şaşırtıcı fiyat avantajları ile tek bir noktada sunuluyor.

www.olegcassini.com.tr
0 212 290 32 60


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER