› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.05.2012

2012 Cannes Film Festivali- Kırmızı Halı

2012 Cannes Film Festivali açılış töreni dün akşam gerçekleşti. Her zamanki gibi en çok konuşulan konu, ünlü yıldızların görkemli elbiseleri oldu. Gecenin en şıkları Pudra.com'da.

Dün akşam gerçekleşen 2012 Cannes Film Festivali açılış töreni, kırmızı halı geçidiyle yüksek modaya sahne oldu bir kez daha... Dünyanın en önemli aktör ve aktrisleri o alışık olduğumuz şıklık ve zarafetleriyle izleyenleri selamladılar.

2012 Cannes Film Festivali- Kırmızı Halı
Eva Longoria, muhteşem Marchesa elbisesiyle...

Hemen gelelim işin bizi ilgilendiren kısmına! Kim, ne giymiş? Pudra.com kimleri beğenmiş?



Eva Longoria pudra rengi şahane Marchesa elbisesiyle hafızalara bir kazındı pir kazındı. Uzun kuyruğu ve sırt dekoltesine ba-yıl-dık! Herkes aynı görüşte olmalı ki, fotoğrafçılarda törende en çok kendisini çekti, dört bir yandan. Longoria, her zaman zevkli seçimler yapıyor zaten, hiç şaşırtmıyor.




Bize göre gecenin en şık diğer kadını Diana Kruger idi. Diane Kruger, su yeşili Giambattista Valli elbisesiyle gerçekten de su gibi görünüyordu!

Kruger aynı zamanda Cannes jürisinde bulunuyor bu sene.







Hintli aktris Freida Pinto, 2012 Cannes Film Festivali'nin açılış töreninde Michael Angel imzalı, payetli, straplez peplum elbisesiyle büyük beğeni topladı.

Peplum elbiseleri bu sezon çok gördük ama Pinto'nun peplum elbisesi bugüne kadar tasarlanmış en güzel peplum gece elbiselerinden biri.




























Jessica Chastain, uçuk pembe ve oldukça zarif Alexander McQueen elbisesini Louis Vuitton takılarıyla tamamlamış. Tabii bu resimde biz takıları göremiyoruz ama küpeleri ve sol kolundaki bilekliği tek kelimeyle harika! Elbise de cidden çok sade olmasına rağmen, yaka detayı tüm ilgiyi topluyor.

































Farklı çizgisiyle eşsiz bir stilin sahibi olan Tilda Swinton, 2012 Cannes Film Festivali açılış töreni için Haider Ackermann tasarımı bir elbise giydi. Farkı ortada, yoruma gerek var mı?

İngiliz şarkıcı Lana Del Rey, Alberta Ferretti imzalı zarif siyah elbisesi ile güvenli bir seçim yaparak şıklar arasına girmeyi başardı. Risk almamış... Rüküş olmaktan mı korktu acaba? Sonuçta elbise güzel ama çok görülmüş bir tarz.

Hiçbir kırmızı halı, Oscar kırmızı halısı gibi olamaz elbette. Ama Cannes Film Festivali açılış töreni, az ve öz şıklığa sahne oldu diyebiliriz. Birçok rüküş görmektense, üç beş şık ama çok şık kadın görmek daha iyidir, değil mi?

Yüksek modadan sevgilerle!


Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER