› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.08.2014

2014 Emmy Ödül Töreni'nin şık ve rüküşleri

66. Emmy Ödül Töreni'nde ödüller kadar kırmızı halıda hangi ünlünün hangi elbiseyi giydiği konuşuluyor. Pudra.com olarak gecenin en şıklarını ve rüküşlerini inceledik.

Son derece görkemli bir törenle gerçekleşen 66. Emmy gecesi Hollywood'un birbirinden ünlü isimlerine evsahipliği yaptı. Törende en sevilen TV şovları ödülle buluşurken ünlü oyuncular şık elbiseleriyle adeta yarıştılar. Ünlüler tercihlerini genellikle gösterişli elbiselerden yana kullansalar da sade ve şık elbiseler de her zaman olduğu gibi gecenin favorisiydi. Geceye damgasını vuran renk kırmızı olurken, beyaz rengi tercih eden ünlülerin sayısı da azımsanamayacak kadar çoktu. Şık davetlerin kurtarıcısı siyah tuvaletler de elbette birçok ismin tercihi oldu.

2014 Emmy Ödül Töreni'nin şık ve rüküşleri
Getty Images

awards odul toreni en sik rukusler moda kirmizi hali kirmizi
Kırmızılar her yerde
66. Emmy Ödül Töreni'nin resmi rengi kırmızıydı dersek yanılmış olmayız. Birçok ünlü gecenin yıldızı olmayı istemiş olacak ki, renk tercihini kırmızıdan yana kullanmış. Minnie Driver'ın seçimi, yakası işleme detaylı zarif Marchesa elbise ince fiziğine çok yakışmıştı. Heidi Klum geceye yakın arkadaşı Zac Posen ile katılırken üzerinde tabii ki Zac Posen tasarımı bir elbise vardı. Klum, Zac Posen'ın görkemli tuvaletlerinden uzak, bu sade elbiseyle son derece kibar görünüyordu. "The Big Bang Theory"nin yıldızı Kaley Cuoco, pembe detaylarla süslenmiş tülden kırmızı straplez elbisesini pembe clutch'la tamamlamıştı. Claire Danes ise sırtı dantel deyatlarla bezenmiş zarif Givenchy elbisesini başarıyla taşıdı.

awards odul toreni en sik rukusler moda kirmizi hali beyaz
Bembeyaz bir gece
Geceye damgasını vuran ikinci renk kesinlikle beyaz oldu. "Modern Family"nin güzel yıldızı Sofia Vergara her zamanki iddialı stilini yansıtan bir tercih yapmıştı. Straplez beyaz tuvaleti, klasik saçı ve makyajıyla Vergara, büyüleyici görünüyordu. Beyazın saflığını tercih eden bir diğer isimse Sud Eilder oldu. Son derece sade ve şık, straplez bir elbise seçmişti güzel oyuncu. Eilder kadar sade bir tercih yapmayan Julianne Hough önden kocaman fiyonklu beyaz tuvaletini bembeyaz ayakkabılarıyla tamamlamıştı. Michelle Monaghan ise bileklerine kadar uzanan derin yırtmaçlı ve uzun kollu Giambattista Valli Couture elbisesiyle oldukça asil görünüyordu. Elbiseninin altına giydiği Christian Louboutin ayakkabılarıysa oldukça şıktı.

awards odul toreni en sik rukusler moda kirmizi hali acik renk
Pastel renkler
Açık renkleri seven fakat beyazı tercih etmeyenlerse seçimini krem ve bejden yana kullandı. Gecenin yıldızı Taylor Schilling bej tonlarındaki Zuhair Murad elbisesiyle oldukça asil bir imaj çizdi. Güzel manken Camila Alves ise uzun kollu işlemeli elbisesiyle güzel fiziğini ön plana çıkarmayı başardı. Ünlü yıldız Lucy Liu, Emmy Ödül Töreni için açık rengi tercih edenlerden oldu. Göğüs dekolteli şifon Zac Posen elbisesini Jimmy Choo clutch'la tamamlamıştı güzel oyuncu.

awards odul toreni en sik rukusler moda kirmizi hali siyah
Vazgeçilmez siyahlar
Gecenin öne çıkan renklerinden biri de tabii ki siyahtı. Kadınların özel günlerde vazgeçemediği renk siyah, birçok ünlülün Emmy gecesi tercihlerinden oldu. Lena Headey sırtındaki dövmeleri ortaya çıkaran bir siyah tuvalet tercih ederken Debra Messing ise son derece sade ve asil bir tuvalet seçmişti. Kim Dickens klasik straplez elbisesini kırmızı-beyaz-siyah renklerde bir kemerle hareketlendirmiş ve eline de yine aynı tonlarda bir clutch almıştı. Lizzy Caplan ise muhteşem Donna Karan elbisesiyle gecenin en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Sırt dekolteli siyah elbisesinin bembeyaz uzun kuyruğu etkileyici bir kontrast oluşturmuş.

awards odul toreni en sik rukusler moda kirmizi hali straplez
En havalı straplezler
Söz konusu büyük bir ödül töreni olur da prenseslere layık straplez tuvaletler giyilmez mi? Emmy'de de bu kural bozulmadı ve ünlüler son derece havalı straplez tuvaletlere yatırım yaptılar. 21 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Keke Palmer oldukça iddialı bir göğüs detoltesi bulunan, gösterişli mavi bir straplez tuvalet seçmişti. Samira Wiley de benzer şekilde balık eteğe sahip, sapsarı tuvaletinin içinde harika görünüyordu. Bize göre gecenin en şık ve iddialı isimlerinden olan January Jones göz kamaştıran Prabal Gurung tuvaleti içinde törenin yıldızlarından biriydi. Önü kısa arkası uzun elbisesinin altına ise siyah renkte bir Christian Louboutin ayakkabı tercih etmişti Jones.

awards odul toreni en sik rukusler moda kirmizi hali kisa
Kısalara rağbet yok
Ödül törenlerinde mini elbiselerle de görmeye alışık olduğumuz ünlüler, bu sefer fikir değiştirmiş olacak ki gece boyunca rastladığımız mini elbise sayısı sadece iki. Bunlardan en göz alıcı olanı, ışıltısıyla büyüleyen Julia Roberts'ın Elie Saab elbisesiydi. Uzun kollu ve göğüs dekolteli elbise boydan boya aynı renkte taşlarla işlenmişti. Kısa elbise tercih eden diğer isimse komedyen Jessica Williams'tı. Williams'ın diz üstü askılı elbisesi nostaljik bir havaya sahipti.

emmy awards odul toreni en sik rukusler moda kirmizi hali rukus
Gecenin rüküşleri
Bu kadar şık isimden bahsettikten sonra bize göre gecenin en talihsiz isimlerini açıklamaya geldi sıra. Her özel günde olduğu gibi 66. Emmy Ödül Töreni'nde rüküş kıyafetler seçen ünlüler oldu. Bunların başında yazar, yönetmen ve oyuncu Lena Dunham geliyor. Başarılı modaevi Giambattista Valli Couture'ün defilesinde bir hayli beğendiğimiz kabarık etekler Lena Dunham'ın üzerinde maalesef mankenlerde olduğu kadar güzel durmamış. Sarah Paulson da törene katılırken büyük bir risk alan isimlerden. Armani Prive imzalı, üzeri kırmızı puantilerle süslü tül elbisesi pek başarılı bir tercih olmamış. Laura Prepon'un yeşil Gustavo Cadille elbisesi de fiziğine çok uygun değildi. Saçı ve makyajı oldukça başarılı olan Prepon'un elbise tercihi biraz fazla iddialı olmuş.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER