› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.02.2015

2015 Oscar Töreninin en şık elbiseleri

87. Oscar Ödülleri'nin en şık kadınlarını seçtik. İşte beyaz, kırmızı, siyah, pastel renkli, ışıltılı ve prenses model elbiseleriyle 2015 Oscar gecesinin en şık ünlüleri...

2015 Oscar Ödül Töreni'nin her yıl olduğu gibi en çok merak edilen kısmı kırmızı halı geçidiydi. Ünlüler muhteşem elbiseleri, gösterişli mücevherleri ve birbirinden şık ayakkabı ve çantalarıyla ödül töreninde boy gösterdiler. Gecenin en şık kadınlarını seçerken biraz zorlandık, en çok tercih edilen tasarımlardan favorilerimizi belirledik. İşte 2015 Oscar Ödül Töreni'nin sİyah, beyaz, kırmızı, pastel renkli, gümüş ışıltılı ve kabarık en güzel elbiseleri...

2015 Oscar Töreninin en şık elbiseleri
Tüm fotoğraflar @Getty Images

beyaz 2015 oscar toren en guzel iyi elbise mkl

En beğendiğimiz beyaz elbiseler
Ünlü isimlerin üstünde sıkça gördüğümüz beyaz elbiseler, kolay kombinlenmesi ve elegan bir görünüm sergilemesi nedeniyle Oscar Töreni'nin de bir numaralı tercihlerinden oluyor. İster dore ince topuklu bir ayakkabıyla ister lame zarif bir sandeletle kolaylıkla tamamlayabiliyorsunuz. Bu yıl beyaz elbiselerde tam bir patlama yaşandı, en iyileri seçmekte epeyce zorlandık. Lupita Nyong'o Oscar Töreni için üzerinde 6.000 adet inci bulunan Calvin Klein imzalı bir tasarım tercih etmiş, gerçekten muhteşem görünüyor. En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Julianne Moore'un Chanel Haute Couture elbisesi her zamanki gibi çok şık. Marion Cotillard Christian Dior, Jenna Dewan Tatum ise Dolce&Gabbana tercih eden isimler.

kirmizi 2015 oscar en iyi guzel elbise kirmizi hali

2015 Oscar Töreni'nin en şık kırmızı elbiseleri
Kırmızı halıda seksi ve özgüveni yüksek bir imaj yaratmak ve ateş gibi parlamak isteyenler kırmızı renkten vazgeçemiyor. Bu yıl da Oscar gecesinde birbirinden şık kırmızı abiyeler gördük. Bizim favorimiz Dakota Johnson'ın Saint Laurent elbisesi. Aslnda elbisenin olgun bir tarzı olmasına rağmen Dakota saç ve makyajıyla stilini çok iyi dengelemeyi başarmış. Behati Prinsloo, Armani Prive; Rosamund Pike Givenchy by Riccardo Tisci; Roshumba Williams, Donna Karan tasarımlarını tercih etmiş.

toz pembe 2015 oscar en iyi guzel elbise kirmizi hali

Favori pastel elbiselerimiz
Ödül törenlerine pastel renge ve pastel giyenlere hayran olmaktan kendimizi alamıyoruz. Bu yıl pastel renk tercih eden ünlüler arasında favorimiz Gwyneth Paltrow oldu. Ralph&Russo Couture tasarımı toz pembe elbisesi ve Anna Hu Haute Joaillerie küpeleriyle muhteşem görünüyor. Son dönemde katıldığı davetlerde karnını örten, bol tasarımlarla boy gösteren anne adayı Keira Knightley, Valentino imzalı çiçek detaylı bir elbise tercih etmiş. Chanel markalı saç aksesuarını da çok beğendiğimizi hemen söyleyelim. Gecenin pastel giyen diğer iki ismi Zoe Saldana, Versace; Kerry Washington ise Miu Miu tasarımlarıyla kırmızı halıda boy gösterdiler.

siyah 2015 oscar en iyi guzel elbise kirmizi hali

En güzel siyah elbiseler
Bu yıl Oscar töreninde siyah renk, geçmiş yıllara göre çok rağbet görmedi, ünlüler daha çok açık renkli elbiselerle kırmızı halıdaydı. Cate Blanchett, Sienna Miller, Margot Robbie ise gecenin klasikten vazgeçmeyen, siyah elbiseleriyle nefes kesen ünlüleri oldu. Siyah elbiselerini gösterişli mücevherlerle kombinlemeyi tercih eden ünlülerden Cate Blanchett mavi Tiffany & Co. kolyesi ve Margot Robbie ise Van Cleef & Arpels mücevherleriyle harika görünüyordu. Cate Blanchett, Maison Margiela by John Galliano; Sienna Miller, Oscar de la Renta; Margot Robbie, Saint Laurent imzalı elbiseleriyle kırmızı halının en iyilerinden oldu.

gumus 2015 oscar en iyi guzel elbise kirmizi hali

En sevdiğimiz gümüş ışıltılı elbiseler
Gümüş ve altın tonlarının önlenemez yükselişi devam ediyor. Her sezon daha da fazla hayatımıza giriyor bu tonlar. Hem günlük yaşamda hem de özel davetlerde artık olmazsa olmazlarımızdan. 2015'in kırmızı halı seremonilerinin de en çok tercih edilen renklerinden elbette. Naomi Watts'ın Armani Prive elbisesi Oscar'ın en çok beğendiğimiz elbiselerinde ilk üçe girebilir. Felicity Jones, Alexander McQueen elbisesi; Anna Faris, Zuhair Murad elbisesiyle göz kamaştırdı.

kabarik prenses kesim 2015 oscar en iyi guzel elbise kirmizi hali

Favori prenses elbiselerimiz
Oscar törenlerinin vazgeçilmezi elbette kabarık prenses elbiseler... Kabarık elbiseler seçerken çok dikkatli olmalı, çünkü çoğunlukla davetlerin en rüküş kadınları da kabarık modelleri tercih ediyor. 2015 Oscar Ödülleri'nde de şüphesiz yanlış elbise tecihleri yapan ünlüler oldu. Jennifer Lopez ve Lady Gaga bizce kabarık elbise giyenlerin yıldızıydı. Jennifer Lopez işlemeli, pastel renklerdeki derin göğüs dekolteli Elie Saab Couture elbisesiyle alkışı hak etti. Lady Gaga'nın Azzedine Alaia imzalı elbisesinde sadece kırmızı eldivenlerini beğenmedik.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER