› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.07.2011

Beckham'ların kızı oldu!

Victoria ve David Beckham çiftinin nihayet bir kızı oldu! Önceki gün doğan bebeğin gayet sağlıklı, annesinin de iyi olduğu açıklandı. David Beckham ise mutluluğunu Facebook sayfasında sevenleriyle paylaştı.

Tasarımcı Victoria Beckham ve futbolcu kocası David Beckham, Harper Seven adını verdikleri kızlarına dün sabah kavuştular. Çiftin 3 erkek çoçuğu bulunuyordu. David Beckham, aileye yeni bir bebeğin katılışından duyduğu mutluluğu ve gururu Facebook'tan sevenleriyle paylaşarak, kısa bir bilgi verdi: "Kızımız Harper Seven'in doğumundan dolayı son derece gurur ve heyecan duyuyorum. Bu sabah 7.55'de, LA'da doğum gerçekleşti. Oldukça sağlıklı bir bebek. Victoria'da iyiye gidiyor. Harper'in erkek kardeşleri, kız kardeşleri olduğu için çok sevinçliler."

Beckham'ların kızı oldu!
Beckham çifti, Prens William ve Kate Middleton'un düğününde... Victoria, hamile olmasına rağmen yine çok şıktı.

Neden "Harper Seven"?
Yedi numara, David'in futbolda şanslı numarası ve Harper'da Victoria'nın her zaman çok sevdiği eski bir İngiliz adı. Ayrıca çifte yakın birinden alınan bilgiye göre; yedinin, şanslı ve mutlu bir sayı olduğuna inanılıyor. Bebek de yedinci ayda, saat 7 sularında doğduğu için isimde etkili olmuş.



Beckham çiftinin 3 oğlu var.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER