› 
 › 
pudra.com 11.03.2010

Diane Kruger farkı Oskar'da da kendini gösterdi!

Diane Kruger, Oskar Töreni'nde Jaeger-LeCoultre yapımı kol saatiyle hayranlık uyandırdı.

7 Mart 2010, pazar akşamı 82.si gerçekleşen Oskar Ödül Töreni'ne, Quentin Tarantino’nun yeni filmi “Inglourious Basterds” (Soysuzlar Çetesi) için katılan Diane Kruger, giydiği Chanel elbisesi ile olduğu kadar, taktığı Jaeger-LeCoultre yapımı zarif kol saatiyle de kırmızı halıda nefes kesti.

Diane Kruger farkı Oskar'da da kendini gösterdi!
Diane Kruger & Quentin Tarantino

Diane Kruger bu özel gece için dünyadaki en küçük mekanik kol saati tasarımı olarak Guinness Rekorlar kitabına geçen Jaeger-LeCoultre Art Deco 101 modelini tercih etti.

Eşi benzeri yok: Jaeger-LeCoultre “101”
İlk kez kraliçe II. Elizabeth tarafından taç giyme töreninde takılan Joaillerie 101, Jaeger-LeCoultre’nin eşsiz tasarımlarından biri ve dünya yüzünde varolan en küçük mekanizmayı içeriyor. Dünyadaki en küçük mekanik kol saati tasarımı olarak Guinness Rekorlar kitabına geçen bu zarif kol saatinin bir benzeri, hala başka üreticiler tarafından yapılamıyor.



Vanity Fair partisi


Joshua Jackson ile birlikte katıldığı Vanity Fair partisinde ise Jaeger-LeCoultre’nin İsviçre’deki müzesinden bu gece için özel olarak getirilen 1949 yılı yapımı, 225 pırlata ile bezeli, eşsiz bir mücevher saati takan Diane Kruger, gecenin en şık starları arasında yerini aldı.

Kırmızı halı etkinliklerinin sıklıkla tercih edilen markası Jaeger-LeCoultre’nin koleksiyonunda birbirinden kıymetli bir çok kadın ve erkek saati modeli bulunuyor. Jaeger-LeCoultre’nin el emeğiyle ürettiği saat koleksiyonu, geçmişinde kraliçeler için siparişle üretim yapmış bir markanın 177 yıllık engin birikimini ortaya koyuyor.


www.jaeger-lecoultre.com - www.chronosistanbul.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER