› 
 › 
Pudra.com 05.07.2011

İki kraliyet düğünü arasındaki 8 fark

İngiltere Prensi William ve Kate Middleton’dan sonra Monaco Prensi Albert ve Charlene Wittstock'un düğünleri gerçekleşti. İşte iki düğün arasındaki 8 fark!

1- Kate Middleton düğünde Alexander McQueen marka, Sarah Burton tasarımı bir gelinlik giydi. Gelinliğin kumaşı özel olarak dokundu. Üzerine İngiliz çiçekleri işlendi.

İki kraliyet düğünü arasındaki 8 fark

2- Charlene Wittstock, düğünde Armani tasarımı bir tuvalet giydi. 40 bin Swarovski kristaliyle süslü olan gelinlik ipek kumaştan yapıldı.

3- Middleton'ın baş nedimesi kız kardeşi Pippa Middleton'dı. Wittstock'un baş nedimesi tasarımcı Donatella Knecht'ti.

4- Düğünün ardından akşam saatlerinde aile yakınları için Buckingham Sarayı'nda özel bir davet verildi. 180 farklı ülkeden yaklaşık 2 milyar kişinin televizyondan izlediği düğünü, Londra'da da 600 bin kişi takip etti. Prens Albert&Charlene Wittstock çiftinin düğünü için Monaco, üç gün boyunca sayısız eğlence, konser ve aktiviteye ev sahipliği yaptı.

5- William ile Kate’in düğününe bin 900 kişi katıldı. Ünlüler düğünde geniş yer almadı. Monaco prensi ile prensesinin nikahına 3 bin 500 kişi davetliydi. Kraliyet üyelerinin yanı sıra ünlü iş adamları, tasarımcılar, şarkıcılar, mankenler ve sosyetik isimler de düğüne katıldı.

6- Kate Middleton düğün sonrası davette; yine Sarah Burton tasarımı bir beyaz tuvalet giydi. Wittstck ise dini nikah sonrası düzenlenen davette de Armani marka bir tuvalet giydi.

7- Middleton, düğünde kraliçe Elizabeth'ten ödünç aldığı Cartier marka bir taç taktı. Wittstock ise düğünde taç takmadı, ancak Lorenz Baumer tasarımı pırlantalarla süslü bir toka taktı.

8- İngiliz çiftin nikah yüzüğü, İskoçya'daki maden yataklarından çıkarılan altından üretildi. Monaco’lu çiftin nikah yüzükleri ise Cartier markaydı.

İlgili haberlerimiz:

En güzel kraliyet gelinlikleri
Grace Kelly, Prenses Diane, Kate Middleton... Bugüne kadar gelmiş geçmiş prensesler arasında en çok konuşulan ve en beğenilenler onlar.

​Prens Harry ile evlenen Meghan Markle'ın gelinliği
Meghan Markle ile Prens Harry, görkemli bir Kraliyet düğünü ile dünyaevine girdi. İşte Meghan Markle'ın çok konuşulan gelinliği hakkında detaylar...

​Prenseslikten önce ve sonra Kate Middleton
Hep göz önündeydi, göz önünde olmaya devam ediyor. Son olarak ikiz bebeklerine hamileliğiyle gündeme geldi. Biz de prenseslikten öncesi ve sonrasıyla Kate Middleton’ı incelemeye aldık.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER