› 
 › 
Pudra.com 09.05.2011

Kate Middleton'ın güzellik sırları

Dünyanın en çok konuşulan yeni prensesi Kate Middleton'da Lancôme’u tercih ediyor! Kate’in düğünden hemen önce yaptığı alışveriş ve güzellik sırlarını keşfetmeye hazır mısınız?

Geçtiğimiz günlerde kraliyet geleneklerini yansıtan rüya gibi bir törenle İngiltere prensi William ile dünyaevine giren KateMiddleton’ın prenseslere yakışır bu güzelliğini Lancôme’a borçlu olduğunu biliyor muydunuz?

Kate Middleton'ın güzellik sırları

Önceleri de Lancôme ürünlerinden Hydra Zen Neurocalm, siyah Hypnôse Maskara ve Artliner kullandığı bilinen Middleton, düğün öncesi alışverişini de bu ürünlerle tamamladı.

Hydra Zen Neurocalm cildi stresin etkilerinden arındıran nemlendirici krem -135 TL
Makyaj artistlerinin favorisi olan Hydra Zen nemlendirici krem, cildi tazeler ve 24 saate kadar nemlendirme sağlar. Aynı zamanda stresin ciltteki etkilerini yatıştırma özelliğine sahip olan Hydra Zen, bu sayede Kate’in cildini düğün günü stresten arındırmasına ve kusursuz bir cilde sahip olmasına yardımcı oldu.

Lancôme Hypnôse Maskara –72 TL
İsterseniz gün içinde doğal bir görünüm, isterseniz gece boyunca büyüleyici kirpikler elde etmek için tasarlanmış bir maskara. Hypnôse maskara, hafif kıvrımlı fırçası sayesinde kirpiklere nazikçe temas eder, kusursuz eşitlikte, kıvrımlı ve isteğe göre yoğun ya da doğal görünümlü kirpikler yaratır. Gözlerini mükemmel kirpiklerle çevrelemek isteyenler için ideal bir seçim.

Lancôme Artliner–87 TL
Kate’inde hayran olduğu hassas, suya dayanıklı, bulaşmayan dokudaki eyeliner, yoğun ve kusursuz bir makyaj sağlıyor.

Kavanozdaki sır
Cildi stresin etkilerinden arındıran nemlendirici krem Hydra Zen, KateMiddleton’ın düğün alışverişinde son dakika aldığı ürünlerden biriydi.

Lancôme’un Hydra Zen kremi gelin adayları için mükemmel bir seçim
Kate tarafından Londra’nın Sloane Meydanı’ndaki Peter Jones mağazasından alınan ürün, geleceğin kraliçesine yakışır ürünlerden biriydi.
Krem, cildi stresin etkilerinden arındırıyor ve 24 saate kadar nemlendirme sağlıyor. Uzun ve telaşlı geçen bir düğün günü için mükemmel seçim!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER