› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.07.2012

Olimpiyat resepsiyonunun en şık kadını

First Lady Michelle Obama, Londra'da Cuma akşamı Olimpiyat Oyunları Açılış Töreni öncesinde devlet ve hükümet başkanları, yetkilileri için düzenlenen özel resepsiyonun onur konuğu idi.





First Lady Michelle Obama, 27 Temmuz Cuma akşamı Buckingham Sarayı'nda Majesteleri Kraliçe Elizabeth tarafından düzenlenen özel resepsiyonun onur konuğu olarak büyük ilgi topladı.

Olimpiyat Oyunları Açılış Töreni öncesi tertiplenen bu özel davette, Obama şıklığı ile Kate Middleton'ı bile gölgede bıraktı.

J. Mendel'in Resort 2013 koleksiyonundan bir kostüm giyen Michelle Obama, beyazlar içinde siyah bir ilahe gibiydi. J. Mendel imzalı tasarım, gümüş işlemelerle süslü bir üst ve beyaz pilili etekten oluşuyordu.











Görsel açıdan çarpıcı ve eşsiz olan üst kesim, tasarımın orjinalinde pantolon ile eşleşmişti. Obama, pantolon yerine etek tercih etmiş.

Az makyaj, az takı ve metalik gümüş rengindeki ayakkabılar ile kıyafetini tamamlayan Michelle Obama, şüphesiz gecenin en şık ismiydi.



Kate Middleton, Olimpiyat Oyunları öncesi verilen özel resepsiyonda...

Sizce de haksız mıyız? Gecenin en şık kadını Obama değil mi? Şıklığı her zaman dillere destan olan Kate Middleton bile yanında sönük kalmış.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER