› 
 › 
Pudra.com 24.05.2012

Pantene’in yeni marka yüzü: Dünyaca ünlü stil ikonu Zooey Deschanel

Pantene’in yeni global elçisi seçilen ünlü sanatçı Zooey Deschanel, markanın tanıtım faaliyetlerinde ve televizyon reklamlarında yer alıyor.






































Dünyanın stil ikonlarından biri haline gelen oyuncu ve müzik yorumcusu Zooey Deschanel Pantene ailesine katıldı. Altın Küre ve Grammy Ödülleri’ne aday gösterilmesiyle dikkatleri üzerine çeken Deschanel, markanın ABD’de başlatacağı yeni reklam kampanyasının yüzü olacak. Markanın tanıtım faaliyetlerinde ve TV reklamlarında yer alan Zooey Deschanel, Pantene ailesine katılmış olmaktan duyduğu mutluluğu şu sözlerle ifade etti:

“Pantene ailesinin bir üyesi olduğum için çok heyecanlıyım. Beni tanıyanlar, saçlarıma ne kadar özen gösterdiğimi bilir. Saç modelimi ve rengini değiştirmeyi severim. Beni sürekli farklı modelde saçlarla görebilirsiniz. Küçüklüğümden beri bir gün "Pantene kızı" olmayı hayal etmiştim. Ürünlerini kullandığım ve memnun kaldığım bir marka olan Pantene’i temsil edeceğim için çok heyecanlıyım."

Deschanel, kendisine büyük ün kazandıran indie müzik grubu She & Him’deki performansının yanı sıra 500 Days of Summer ve Elf filmlerindeki performansıyla da beğeni topladı. Son olarak da FOX televizyonunun büyük ses getiren dizisi New Girl’de başrolde canlandırdığı komik ve sevimli Jess karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Üstelik Deschanel’in yeteneği bununla da sınırlı değil. Her gün binlerce okuyucusuna komik ve ilham verici içerikler sunan popüler yaşam tarzı blogu Hello Giggles’ın kurucularından biri.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER