› 
 › 
pudra.com 05.06.2009

2009 yazının en moda parçaları

Bu yaz çizgili tişörtler, yelekler, boyfriend kotlar, bez çantalar gardroplarımızın klasikleri olacak.



2009 yazının en moda parçaları
Yoksa ‘sigaret’ kesimli pantolonlar, babetler, dik yaka kazaklar ve beyaz gömlekler tarihe mi karışıyor? Endişelenmeyin, gardırobunuzun temel taşları daha nice seneler size hizmet edecek... Ancak ‘yeni klasikler’ olarak adlandırdığımız parçalar, bildiğimiz klasiklerin farklılaştırılmış yorumları olarak kendi alanlarında yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyor…

Çizgili tişört: Hiç kimse kaliteli, güzel kesimli düz bir tişörtün ‘kurtarıcı’ gücünü inkâr edemez. Hemen her parçayla rahatlıkla kombini yapılabilen tişörtlerin bu sezon özellikle baskılı olanları çok moda. Ancak tişörtü klasik mertebesine taşıyan artık düz beyaz, gri veya siyahların yanı sıra, lacivert veya kırmızı ince yatay çizgilileri oluyor. ‘Marine’ temasının temsilcisi olduğu için biz özellikle lacivert çizgilileri seviyoruz!

Yelek: Günümüzde yelek bir nevi joker konumuna geldi. Kadınların abiye giyim için tercih etmeye başladıkları smokin takım elbiselerin temel parçası olan yelekler aynı zamanda tişört veya gömleklerle kullanıldığında hafif maskülen, çekici bir tarzın belirleyicisi oluyor.

Boyfriend Jeans: Üzerinizden düşer gibi duruyor, kadınsı hatlarınızı gizliyor ama yine de çok seksi görünebiliyorsunuz… ‘Boyfriend jeans’ adı verilen bol kesimli kot pantolonlar özellikle dar kesimli atlet ve parmak arası terliklerle hoş bir uyum oluşturuyor.

Loafer: Babetin belki biraz daha geniş ve rahat versiyonu olarak tarif edebileceğimiz loafer ayakkabılar özellikle Katie Holmes ve Gwyneth Paltrow gibi yıldızların tercihi… Dar kalıplı ve bileğin biraz üstünde biten kumaş pantolonlarla giymeyi deneyin!

Bez çantalar: Çevreye ve bütçeye duyarlı bez çantalar ‘it bag’lerin yerini alacak gibi görünüyor. Bu işe elbette en çok yanında sürekli olarak şişe suyunu, dergilerini, ajandasını ve kitabını taşıyan biz kadınlar seviniyoruz…


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER