› 
 › 
iconjane.com 05.01.2010

2010'da hangi kaban ve ceket modellerini giyeceğiz?

Kürkten, kemerli modellere, düğmelilerden renklilere kışlık kaban ve ceket modelleri pudra.com'da...

2009 Sonbahar koleksiyonları ile belirlenen 2010 Kış modası kaban modelleri, soğuyan havalarla birlikte defilelerden çıkıp sokaklarda dolaşmaya başladılar.

2010'da hangi kaban ve ceket modellerini giyeceğiz?

Bakalım yeni sezonda neler var, neler yok?

2010 Kış sezonun en havalı kaban modellerinden biri önü açık bırakılan geniş yakalı kaban modelleri. Kullanan herkese zarif ve elegan bir hava verecek bu modeller, bu sezon sıklıkla karşımıza çıkacak gibi görünüyorlar.


Kendinden kemerli ve önü açık kaban modelleri
(MaxMara-Dries Van Noten-MaxMara-Derek Lam)

Her sezon karşımıza çıkan klasik devetüyü rengi kabanlar modelleri ile farklılık gösteriyorlar bu sezon. Renk olarak çılgınlığa kapılmak istemeyenler, ince deri kemer ile kullanılan modern klasik karşımı modelleri tercih edebilirler. Ancak klasikten vazgeçmeyenler için düğmeli ve kemerli klasik modeller de mevcut.


İnce deri kemerli kaban modelleri
(Donna Karan-Chloe-Etro-Donna Karan)



Düğmeli kaban modelleri
(Derek Lam-DKNY-MaxMara-MaxMara)

Bence bu sezonun en eğlenceli kaban modelleri ise battaniye kaban modelleri. Hangimiz soğuk kış günlerinde sıcacık bir battaniyenin altında olmayı hayal etmiyoruz ki? Bu sezona kadar ancak evde gerçekleştirebildiğimiz bu hayal 2010 kış sezonunda tasarımcılar tarafından sokaklara taşınıyor. Benim açımdan bu sezonun "almazsam çıldırırım!" kaban modelleri kesinlikle bu battaniye kabanları olacak gibi görünüyor.


Battaniye kaban modelleri
(Chloe-Comme des Garcons-Chloe)

Deri ceketler 2009 sezonundan beri varlıklarını güçlendirerek sürdürüyorlar ancak kürk ceketler bu sezonun yeni gelenlerinden. Kürk derken lütfen sahte kürklerden bahsettiğimi göz önünde bulundurun. Dünyanın en önde gelen modası bile olsa, bir canlının zevk için öldürülmesine çanak tutmak takip edilecek bir trend olamaz, olmamalı bence.


Deri ceket modelleri
(Dsquared2-Adam-Donna Karan- Emanuel Ungaro)



Kürk ceket modelleri
(Derek Lam-Etro-Dsquared2)

Renkleri kullanmaktan çekinmeyenler için 2010 kış sezonu kabanlarda oldukça cesur olma imkanı sağlanıyor. Kırmızıdan pembeye, maviden yeşile hemen her renkte kaban bulmak ve çekinmeden kullanmak mümkün. Benim gibi kış günü her yerde siyahlar görmekten sizler de bıktıysanız, bu gideşe dur demenin bu sezon tam sırası!


Renkli uzun kaban modelleri
(DKNY-Andrew Gn-MaxMara-Dries Van Noten)



Renkli kısa kaban modelleri
(Donna Karan-Adam-Marc Jacobs-Dries Van Noten)


Kaynak: www.iconjane.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER