› 
 › 
30.10.2017

5 ünlü erkeğin sokak stili

Birçok erkeğe ilham olacak, 5 ünlü ismin sokak tarzı Pudra.com'da.

Kareli pantolonlar, deri ceketler, süveterler, desenli gömlekler... Erkeklerin sokak stiline yön verecek 5 ünlü ismin tarzlarına göz atmaya ne dersiniz?

5 ünlü erkeğin sokak stili

1) David Beckham
Her zaman olduğu gibi yine mükemmel görünen Beckham, siyah takım elbisesinin içine giymiş olduğu siyah bisiklet yaka tişörtüyle şık olduğu kadar spor da bir tarz yaratmış. O, her zaman olduğu gibi bu sezon da ,tercihini klasik modellerden yana kullanıyor.

david
2) Jonathan Groff​
Mindhunter oyuncusu Jonathan Groof, güler yüzlülüğüyle oldukça sempatik görünüyor. Ağrılıklı olarak kahverengiyi kullanan Groof, kareli pantolonla deri ceketin uyumunu gözler önüne seriyor.

a

3) Jim Carrey
Her zaman farkını ortaya koyan Jim Carrey, siyah deri ceketi, pantolonu ve botlarıyla uyum içerisinde görünüyor. İçerisinde turuncu rengi kullanarak marjinelliğini tarzına da yansıtan Jim Carrey'e gözlükleri çok yakışmış.

s

4) Oliver Cheshire​
Kendi tarzınında da oldukça başarılı olduğunu gösteren İngiliz model, kahverengi kazağı ve siyah pantolonuyla spor şık görünüyor. Erkeklerin bitmeyen modası olan, Chelsea model botlar ise kombinini tamamlamış.
d
5) Bill Skarsgard
Prada takım elbisesiyle kendi tarzını oluşturan Bill Skarsgard, lacivert ve kırmızı desenlerden oluşan süveterle erkeklerin sokak modasını altüst ediyor. Kahverengi  Christian Louboutin imzalı ayakkabıları ise kombinine şıklık katmış.
men



 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER