› 
 › 
16.11.2017

6 konsept için hafta sonu önerileri

Havalar yavaş yavaş soğumaya başlarken dolaplardaki kazakları çıkarmanızın tam zamanı! Hafta sonu gideceğiniz yere göre kıyafet önerileri Pudra.com'da.

Hafta sonu için planınız hazır mı? Eğer hazırsa konseptinize uygun kıyafet önerilerine göz atabilirsiniz.

6 konsept için hafta sonu önerileri

1) Arkadaşlarınızla kahve içmeye giderken
Rahatlıktan hoşlanıyor ama dikkat çekmeyi de seviyorsanız kırmızı sizin renginiz demektir! Her şeyin uyumlu olmasından yanaysanız kırmızı ve lacivert mükemmel bir ikili, hatırlatalım istedik. Bu kombinle çorabınıza kadar uyumlu olacaksınız.
 
Serin kış günleri gelmeden kısa pantolonunuzu giydiniz giydiniz. Arkadaşlarınızla kahve eşliğinde sohbet ederek geçireceğiniz bir hafta sonu için bu kombin size çok yakışacak. 
hafta

2) Spora giderken
Hafta sonu, yapmak istediklerinizi ve sporu ertelemeyin. Eğer çok istediğiniz o spor salonuna daha yazılamadıysanız haydi, yürüyüşe!
 
Taytınızı kısa tercih edebilirsiniz. Nasıl olsa üzerinizdekiler daha kalın olacak. Spor yaparken telefonunuzu veya cüzdanınızı koyacağınız, yandan takılan çanta ise çok işinize yarayacak.
spor

3) Çift olarak bir şeyler yaparken 
Bugün çiftlerin uyum günü! Hafta sonunuzu sevgilinizle beraber geçirecekseniz uyumlu giyinmeye ne dersiniz? İşte o zaman kendinizi tam bir çift gibi hissedeceksiniz.
 
Tamamen aynı giyinmek yerine benzer tonları ve tarzları tercih etmeniz daha yaratıcı olacaktır. Kış aylarında sevgilinizle uyumlu giyinmek için kazak veya gömlek en ideal kıyafet. Kahvaltıdan, akşam yemeğine kadar kullanabileceğiniz bu kombinle, hafta sonu herkese uyumlu bir çift olduğunuzu
gösterin!
kazak
 
4) Arkadaşınızın doğum gününe giderken
Bu yıl parıltılarla dolu bir yıl olacak. Siz de dolabınıza hemen böyle bir parça koyarsanız iyi edersiniz. Sonrasında siyah bir pantolonla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.
 
Yuvarlak halka küpelerde bu sezonun modası arasında. Özellikle saçınızı topuz yaptığınız zamanlarda size de çok yakışacak.
boyner
 
5) Alışverişe giderken
Boş yere masraf yapmamak için alışverişe giderken kendinizi iyi hissediyor olmanız çok önemli. Bir diğer konu ise, rahat kıyafetler tercih etmek. Bir sürü kıyafet deneyeceğinizi unutmadan giyinirseniz sonrasında zorluk yaşamamış olursunuz. Örneğin, tişört ve jean alışveriş için vazgeçilmez bir kombin.
kombin
6) Arkadaşlarınızla evde otururken
Arkadaşlarınızla hafta sonunu birlikte evinizde vakit geçirirken rahat bir kombine ihtiyacınız olacaktır. Bunun için en güzel tercih bol bir kazak. Tam bir kış rengi olan bordo aynı renkle kombinlendiğinde son derece tarz duruyor. Sizce de öyle değil mi?

Arkadaşlarınızı beklerken biraz uzanıp, kitap okuduğunuzda bile konforunuzu bozmayan bu kombinle aniden dışarı çıkmanız gerektiğinde de çıkabileceksiniz.
kombin


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER