› 
 › 
pudra.com 22.09.2010

Adil Işık 2010 2011 Sonbahar Kış

Prag’ın romantik dokusu, Adil Işık Sonbahar Kış Koleksiyonunda hissediliyor. Şıklık ve rahatlığı bir arada bulunduran koleksiyon, modern kadına her anında giyebileceği öneriler getiriyor.

40’lar, 60’lar ve 90’ların klasikleri bu koleksiyonda yeniden yorumlanırken, kumaşların akıcılığı ve yumuşaklığı hareketli şehir kadınının hayatını kolaylaştırıyor.

Adil Işık 2010 2011 Sonbahar Kış



Renk kombinasyonunda öne çıkan siyah ve kemik tonları, altın ve antik sarı metallerle bir araya gelerek, kadınların zarafetini öne çıkartırken, soyut yaprak baskılarla belirgin olmayan kırçıllı ve tüylü yüzeyler, aynı zamanda doğallığa gönderme yapıyor.




Takımlarda kullanılan tüvit kumaşlar ve saten dokumalar, şık ve fonksiyonel tasarımlar ile çalışan kadının ofisteki giyim tarzına yeni bir yaklaşım getiriyor.

Vatkalar bu sezonda da omuzlara vurgu yapmaya devam ederken; volan, fırfır, kürk ve fermuarlar, koleksiyonun dikkat çekici detayları olarak karşımıza çıkıyor.

Bu koleksiyonda, yüksek beller ve pilili etekler de tıpkı vatkalar gibi trend olmaya devam ediyor. Dantelli ve deri yüzeylerle; kabarık, jakarlı, brokar kumaşların tezatlığı yaratıcı tasarımlara ilham veriyor.

Deri eldivenler ve clutch çantalar, farklı kombinasyonlar yaratmayı seven kadınlar için, şık alternatifler sunarken; sık kullanılan şarap tonları ve griler kadınsılığı vurgulamaya devam ediyor.





www.adilisik.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER