› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.02.2012

Angelina Jolie'nin Kamboçya röportajı

Kamboçya’da gerçekleştirilen Angelina Jolie’li Louis Vuitton "Temel Değerler" kampanyasının videosunu izlemek ister misiniz?

Louis Vuitton ile bol sıfırlı bir reklam anlaşması yapan Angelina Jolie, geçen yaz "Temel Değerler" kampanyasının çekimleri için Kamboçya'daydı. Daha önce Bono ve Mikhail Gorbachev de "Temel Değerler" kampanyalarında Louis Vuitton ile çalışmışlardı.

Angelina Jolie'nin Kamboçya röportajı

Jolie, Kamboçya'nın doğal güzelliklerine sahip Siem Reap bölgesinde geleneksel bir teknede otururken fotoğraflandı. Uzun yıllardır kullandığı vintage Monogram kanvas Louis Vuitton Alto çantası da kendisiyle birlikteydi. Ünlü yıldız, makyajsız, kendi giysileri içinde oldukça etkileyici görünüyordu.

Kamboçya'da çekilen fotoğrafların mesajı ise açık: “Her bir yolculuk, yaşamın akışını değiştirebilir.” Sizce de öyle değil mi?

Angelina Jolie bu kampanya için verdiği röportajda, Kamboçya’ya olan, hayat değiştiren ziyaretini ve üçüncü dünya ülkelerinde hangi zorlukları gördüğünü anlatıyor.

Angelina Jolie's Journey to Cambodia (Louis Vuitton Full Commercial)



Ünlü aktris, Kamboçya'yı Lara Croft karakterini canlandırdığı Tomb Raider filmiyle keşfetti ve bu onun insani aktivitelerini tetikledi. Jolie, Louis Vuitton’un temel değerler kampanyası için poz veren en son ünlü ve tabii ki dört çocuğunu fotoğraf çekimlerine getiren tek kişi. Jolie, en büyük oğlu Maddox’u Kamboçya’dan evlat edinmişti. Daha sonra Brad Pitt’le birlikte Maddox-Jolie-Pitt vakfını kurdular. Bu vakıf ülkenin toplumsal kalkınma ve korunmasında aktif olarak görev yapıyor.

Temel Değerler kampanyası, Vuitton’un sezonluk tanıtımlarının dışında, gerçek insanların gerçek durumlarının zamansız klasiklerini kutluyor. Kampanyanın en az 18 ay daha devam etmesi bekleniyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER