› 
 › 
21.03.2018

Belma Özdemir'in Autonomous defilesi 28 Mart'ta Zorlu'da!

Belma Özdemir, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında FW18 için hazırladığı #Autonomous demi couture koleksiyonunu sergileyecek.

Belma Özdemir'in #Autonomous demi couture koleksiyonu 28 Mart 2018 Çarşama günü Mercedes-Benz Fashion Week kapsamında Zorlu PSM'de.

Belma Özdemir'in #Autonomous defilesi 28 Mart'ta Zorlu'da.

Belma Özdemir, Mercedes Benz Fashion Week | İstanbul Moda Haftası kapsamında FW18 için hazırladığı demi couture koleksiyonunda ortaya cesur formlar, çok katmanlı silüetler ve bütün/parça ilişkisini sorgulayan bir kadın koyuyor.

Geometri kökenli değerlerin deneysel yapılandırmalarla farklılaşmasıyla oluşan #Autonomous isimli koleksiyonda dişil güç her zamankinden de ön planda olacak.

Zarif yapılar, hassas dokular, farklı kumaş mix'leriyle güncellenen kup oyunları, kimi zaman elbise yerine geçen deneysel trench'lere kimi zaman da asimetrik tuniklere dönüşüyor. Hareket ve akış odaklı bu geometriler adeta arkalarında bir samuray gizliyor.

Berna Özdemir'in defilesi Oceans of Noise grubu performansı ile açılacak

Sertab Erener'in eşi Emre Kula ile kurduğu ve vokalinde yer aldığı Oceans of Noise grubunun performansıyla birlikte farklı bir ses kazanacak olan #Autonomous defilesi, Mercedes Benz Fashion Week kapsamında, 28 Mart 2018 Çarşamba günü 18:00'de Zorlu PSM'deki Runway'de gerçekleşecek.

Belma Özdemir, uzun yıllar boyunca Sertap Erener ve Nil Karaibrahimgil'in kostümlerini hazırladı
 
Belma Özdemir - Nil Karaibrahimgil


Sertab Erener'in 2003 yılında, "Everyway That I Can" parçası ile birinciliği aldığı Eurovision Şarkı Yarışması'nda Sertap Erener'in kostümü ve dansçıların kostümlerini tasarlayanNil Karaibrahimgil'in 2003 - 2013 yılları arasında, 10 yıl gibi uzun bir süre boyunca tüm sahne kostüm çalışmalarını ve styling'ini yapan Berna Özdemir, aynı zamanda 2011 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 5 ödül kazanarak o yılın en çok Altın Portakalını kazanan film olan Zenne'nin de kostüm tasarımlarını gerçekleştirmişti. 

Belma Özdemir, 2007 yılından bu yana Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'inde yarı zamanlı olarak "Endüstriyel Giyim Tasarımı" dersleri veriyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER