› 
 › 
Pudra.com 13.06.2011

Benetton soruyor: “SokaktaNeModa?”

United Colors of Benetton, Türkiye’nin moda paylaşımı alanındaki ilk sosyal ağı Sokaktanemoda.com işbirliğiyle sokak stilini internetin yeni trendi haline getiriyor.
















“Kombinle - paylaş - puan ver” esasına dayalı projede, site kullanıcıları beğendikleri bir Benetton ürününü istedikleri bir diğer marka ve ürünle kombinleyerek siteye yüklüyor. Siteye yüklenen kombinler tüm ziyaretçiler tarafından puanlanıyor. En çok puan alan 3 kombin çalışması ise sırasıyla 500 TL, 300 TL ve 200 TL'lik hediye çeki ile ödüllendiriliyor. Üstelik kampanya süresince Sokaktanemoda kullanıcılarına Benetton ürünleri indirimli olarak sunuluyor.

11 Haziran'da internetin popüler blog yazarlarının katılımıyla Benetton Suadiye mağazasında lansmanı yapılan ve Onur Yüksel tarafından hayata geçirilen Sokaktanemoda.com web sitesinin şimdiden 1.500'den fazla üyesi ve aylık 50.000'in üzerinde aktif ziyaretçisi bulunuyor. Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan proje, yeni ziyaretçilerini ve yaratıcı kombin çalışmalarını bekliyor.

Sokaktanemoda.com hakkında
İnternetin ilk Türk sosyal moda sitesi SokaktaNeModa.com’da, kullanıcılar kıyafet kombinlerini yapıp, diğer kullanıcılardan ‘beğen’ oyu alıyor ve yorumlar bölümü sayesinde fikir toplayabiliyor. Kombinde kullanılan markalar etiketlenebildiği gibi, renk etiketleri, renge göre kombinasyon yapmada ve aramada büyük kolaylıklar sağlıyor. Kullanıcıların, fotoğraflara bakarak stillerden ilham aldığı ya da fotoğraf yükleyerek diğer kullanıcılara ilham verdiği sokaktanemoda, sokak trendlerinin takibi için en keyifli yollardan birini sunuyor.


www.sokaktanemoda.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER