› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.02.2010

Benetton, yeni reklam yüzlerini internet üzerinden seçiyor!

Benetton’un global kampanyası “It’s My Time” başlıyor...

İlginç ve sıra dışı uygulamalarıyla tanınan United Colors of Benetton, “Şimdi Benim Zamanım” (It’s My Time) sloganıyla duyurulan ve multimedya araçları kullanılarak gerçekleştirilecek, küresel ve interaktif bir model seçme yarışmasını başlatıyor.

Benetton, yeni reklam yüzlerini internet üzerinden seçiyor!


Yarışma kapsamında, 8 Şubat - 16 Mart 2010 tarihleri arasında fotoğraf veya videolarını www.benetton.com/casting adresine yükleyen gençler arasından seçilecek 20 kişi, Benetton’un 2010/2011 Sonbahar-Kış reklam kampanyasının çekimlerinde rol almak üzere New York’a gidecek.


Tüm dünya gençlerine açık ve markanın sıra dışılık geleneğiyle uyumlu “It’s My Time” kapsamında, www.benetton.com/casting adresine yüklenen, gençlerin kendilerini ve geleceğe yönelik vizyonlarını anlattığı video ve fotoğraflar, site ziyaretçileri tarafından oylanacak. En yüksek oyu alan 100 kişi arasından jürinin seçeceği 20 şanslı finalist, Britanyalı fotoğraf sanatçısı Josh Olins tarafından New York’ta yapılacak reklam çekimlerine katılmaya hak kazanacak. New York seyahati için tüm masrafları karşılanacak finalistlerle, 1 yıllık modellik kontratı imzalanacak. Benetton ayrıca, ilk 100 listesine giren yarışmacılara 200’er Euro değerinde hediye çeki verecek.





Benetton; gençlerin özgün stilini, interaktif buluşma noktası interneti ve yeni teknolojileri birleştirerek hayata geçirdiği “It’s My Time” kampanyasıyla, fikir özgürlüğünü destekleyen global kültür paylaşımı konusunda gençlere bir fırsat sunuyor.


“It’s My Time” ile sosyal medya ve yeni teknolojilerin birbirini tamamladığı sanal platformda, gençler, kendilerini özgün bir şekilde ifade etmenin yanı sıra düşüncelerini ve hayallerini özgür bir ortamda duyurma, başkalarının düşüncelerini öğrenme imkanı buluyor.





Benetton “It’s My Time” Yarışması Katılım Koşulları


Kimler katılabilir?
-Uygulama, 14 yaşından büyük herkese açıktır.
-14-17 yaş aralığındaki katılımcıların velisinin, kendilerine gönderilecek e-postadaki linke tıklayarak çocuğunun katılımını kabul etmesi, daha sonra izin kağıdını doldurup casting@benetton.com adresine göndermesi gerekir.

Yarışma için gereken yaş ve kimlik bilgilerini Benetton’a yanlış bildiren katılımcılar diskalifiye edilir.


Kimler katılamaz?
-Benetton ve Benetton şirketlerinin çalışanları ve aileleri
-Benetton’un reklam ve iletişim danışmanlığı şirketlerinin çalışanları
-Yarışmada görevli ekip


Nasıl katılınıyor?
-Adayların 8 Şubat – 16 Mart 2010 tarihleri arasında www.benetton.com/casting sitesindeki “sign up” butonunu tıklayarak kayıt formunu doldurmaları,
-En az birer adet olmak koşuluyla son 6 ay içinde çekilmiş videolarını, vesikalık ve boy fotoğraflarını siteye yüklemeleri gerekir.
-Adaylar, yarışmaya sadece bir kez katılabilir.
-Herhangi bir şekilde şiddet ve hakaret içeren, müstehcen ve uygunsuz bulunan başvurular kabul edilmez.


Oylama nasıl yapılıyor?
-Yarışmacılar; diğer adaylar ve “sign up” butonunu tıklayarak siteye kaydolan kişiler tarafından oylanabilir.
-Site ziyaretçileri, aynı yarışmacıya günde 1 oy, farklı yarışmacılara ise günde en fazla 3 oy kullanabilir.
-Yarışmacıların kendileri için kullandıkları oy geçersizdir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER