› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.11.2014

Beyonce Topshop için tasarlayacak

Kate Moss ve Cara Delevingne gibi popüler isimlerin koleksiyonlarından sonra Topshop dev bir isimle daha işbirliği yapmaya hazırlanıyor. Beyonce, ünlü marka için sportif bir koleksiyon hazırlayacak.

Ünlü şarkıcı Beyonce, Topshop ile sportif bir koleksiyon oluşturmak için anlaştı. Koleksiyonu diğer ünlü koleksiyonlarından ayıran noktaysa, sadece geçici süreliğine bir işbirliği olmaması. Daha çok bir marka yaratmayı ve bir iş kurmayı hedefleyen anlaşma çerçevesinde Beyonce, yarı yarıya bir ortaklık sahibi olacak. Tüm bu proje, Beyonce şubat ayında Londra’ya gittiğinde ünlü markanın sahibi Sir Philip Green ile buluştuğunda ortaya çıkmış. Atletik kıyafetler hakkındaki konuşmalarından sonra, Beyonce ile birlikte bu işe girme kararı vermişler. Mayıs ayında ciddi bir şekilde konuyu ele almaya başlamışlar.

Beyonce Topshop için tasarlayacak

2015 sonbaharında ilk parçaların çıkarılması düşünülen koleksiyonun tasarım ve üretim safhalarında Beyonce, oldukça aktif rol alacak. Markanın her zaman sıkı bir takipçisi olan şarkıcı, Topshop’un ileri görüşlü stilini ve yaratıcılığı çok beğendiğinin altını çiziyor. Topshop markasından tamamıyla bağımsız olacak tasarım ekibi ve marka ofisi New York'ta yer alacak. Henüz ismine bile karar verilmemiş olan markanın ürünlerini ve Beyonce’nin moda dünyasındaki ilk girişimlerini merakla bekliyoruz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER