› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.10.2009

BNG’den sıcak ve doğal koleksiyon...

Sıradışı tasarımlarıyla ünlü BNG’nin 2009 2010 Sonbahar Kış Koleksiyonu çok farklı…

Yoğun iş temposunda gün içinde birçok farklı ortamda olmak zorundasınız. Kıyafetlerinizi de bu farklı ortamlara göre belirlemeniz gerekiyor.

BNG’den sıcak ve doğal koleksiyon...

BNG, yoğun iş temposu içindeki kadınların imdadına yetişiyor. BNG'nin en az 2, en çok 6 farklı şekilde giyilen tasarım harikası fonksiyonel gömlekleri, gün içinde farklı ortamlara geçerken hayatınızı kolaylaştırıyor, her defasında farklı olmanızı sağlıyor.

BNG tasarımcısı, zamansızlıkta kadınların kolay giyinir ama şık, güçlü, kendinden emin ve farklı duruş aradıklarını düşünüyor. BNG 09-10 Kış Koleksiyonu, farklı ve fonksiyonel tasarımları ile kadınların bu isteklerine cevap veriyor ve etkisi altına alarak kadını kışkırtıyor.

Tasarımlarında özel iplikleri ve doğal kumaşları kullanmaya önem veren BNG, bu koleksiyonda birbirinden özel iplikler, kumaşlar ve malzemeler kullandı. Doğanın ve teknolojinin dansından doğan ipek kumaşın kayganlığı ve zarafeti, yünün yumuşaklığı ile sıcaklığı, derinin çekiciliği ve havayla tenin temasını sağlayan teknolojik Jersey ilk göze çarpanlardan.





BNG koleksiyonun vazgeçilmez parçası, kadınların gözdesi fonksiyonel gömleğin yanı sıra 09-10 Kış Koleksiyonu'nda yer alan diğer gömlekler de tasarımları ile göz dolduruyor. Koleksiyonda yer alan özel tasarım gömleklerde siyah, beyaz, kahverengi renkleri ile bu sezonun gözde rengi bordo öne çıkıyor.









Bu gömlekleri tafta ya da deri kemerler ile kombinleyerek bambaşka formlar yaratabilir, kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Özel tasarımları ile dikkat çeken BNG gömlekler, asimetrik yakaları, volümlü kolları ve beden detayları ile sizi sıra dışı bir dünyayı keşfetmeye davet ediyor.










Doğal renkler ve çok özel kumaşlarla hazırlanmış BNG 09-10 Kış “Galeyan” Koleksiyonu içinde yer alan gömlekler, modern hayatın hızına ayak uydurmaya çalışan kadına gün boyu rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor ve kendisini özel hissettiriyor.







BNG Tünel: (212) 251 97 26

BNG Erenköy: (216) 385 77 85

BNG Teşvikiye: (212) 236 93 21

BNG Alsancak: (232) 463 01 16

BNG Alaçatı: (232) 716 06 29


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER