› 
 › 
pudra.com 28.09.2010

Bu sezon tüm kadınlar askeri şıklık yarışında!

Galvanni’nin dünyanın en güçlü ordu üniformalarından ilham alarak tasarladığı Military teması ile tüm kadınlar şıklık yarışında olacak.

Moda dünyasında kendi stilini yaratan ve detaylara verdiği önemle bilinen marka Galvanni, 2010 Sonbahar koleksiyonu ile yine iddialı…

Bu sezon tüm kadınlar askeri şıklık yarışında!

Lüksü farklı detaylarda işleyen Galvanni, bu sonbaharın en gözde temalarından olan Military ile çok şık ve modern giysi seçenekleri sunuyor.

Ordu üniformalarının armaları tasarımlarda
Doğanın renklerini kaybetmeye başladığı sonbahar mevsimine yepyeni bir renk getirecek Military temasının en dikkat çeken özelliği başta Türk ordusu olmak üzere Alman, Çin, Rus gibi dünyanın en güçlü ordu üniformalarının armalarını Galvanni tasarımlarına taşıyarak kişiselleştirilmiş olması.



Military Teması’ndaki modern tasarımlar ile Galvanni kadını savaşçı ruhunu tüm benliğinde hissediyor. Günümüzün yoğun metropol hayatında en iyiyi hedefleyen kadınlar Military enerjisiyle şehirdeki savaşında dinamizm kazanıyor.

Öne çıkan renkler
Detaylarda gizlenen tarzı ile dikkat çeken Galvanni, 2010 Sonbahar Kadın Koleksiyonu Military Teması’nda aslına uygun olarak bol bol haki, bej, toprak tonları ve lacivert renkleri var. Kapaklı cepler, keskin yakalar ve apoletlerle temiz, askeri bir görünüm yaratılan koleksiyondaki özel tasarım modellerle kendinizi hem şık hem rahat hissedeceksiniz.

Koleksiyonda kullanılan iri düğmeler ve askeri rütbeler ürünün gücünü ortaya çıkartacak özellikte. Lüks barok desenler, hanedan nişanları ve alay motifleri Galvanni kadınına özel yeniden tasarlanarak onun savaşçı ruhunu vurguluyor.

Galvanni kadını bu sonbahar “don’t make war, have a party” (savaşma, partiye katıl) diyerek çok ama çok eğleniyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER