› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.04.2013

Bu trendi uygulamaya cesaretiniz var mı?

Ufacık tefecik büstiyerler, 2013 ilkbahar yaz sezonunda cesur olanların kapısını çalacak!

İçlerinde biraz olsun cesaret taşımayanlar bu yazımızı okumadan es geçebilirler. Neden derseniz, birazdan tüm kuracağımız cümleler büyük ihtimalle onlara çok mantıksız gelecek ve bu trendi denemeyi hayatları boyunca akıllarından bile geçirmeyecekler.

Bu trendi uygulamaya cesaretiniz var mı?
Minkpink/H&M/Mango

Büstiyerlerden bahsediyoruz! 90'ları yaşayanlar, o yıllarda tüm genç kızların büstiyer ve yüksek bel pantolon ikilisiyle dolaştıklarını hatırlayacaklardır. O zaman göbeği açık gezmek şimdikinden daha kolay olduğundan mıdır nedir, büstiyer oldukça tercih edilirdi. Şimdi sadece cesur olanların giyeceği bu küçücük parçaya o yıllarda gayet normal gözüyle bakılırdı.

2013 ilkbahar yaz bustiyer
Philosophy di Alberta Ferretti/Peter Som/Richard Chai Love


2013 İlkbahar Yaz koleksiyonlarında karşımıza çıkan büstiyerleri, tasarımcıların yüksek bel eteklerle kombinlemeyi tercih ettiğini görüyoruz. Katy Perry, Beyonce, Rihanna gibi şarkıcıların üzerinde gördüğümüz büstiyeri, günlük hayatta ceketlerle ya da bol gömleklerle rahatça giyebilirsiniz.

2013 ilkbahar yaz bustiyer jpg
Gömlek: H&M / Büstiyer: Tucker / Gübeş gözlüğü: Ille Steva+Zac Posen / Kolye: Mango / Şapka: Eugena Kim / Etek: By Melena Birger / Çanta: Zara / Kol saati: Swatch / Spor ayakkabı: Superga

Yüksek bel kalem eteklerle ya da yüksek bel jean pantolonlarla giymenizi önereceğimiz büstiyeri, tatilde minik jean şortlarla da rahatça kombinleyebilirsiniz. Topuklu bir ayakkabıyla bir anda şık bir havaya sokacağınız bu kombini, spor ayakkabıyla gündüz giyiminize taşıyabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER