› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.05.2011

Bu tulumlar alınır!

2011 İlkbahar Yaz modasının öne çıkan trendlerinden biri tulum. Çok çeşitli modellerde ve kumaşlarda tasarlanan tulumlara Pudra.com'un gözünden bakmaya ne dersiniz?

Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben tulumları eskiden beri çok severim. Hatta yıllar önce, moda bile değilken, jean tulum bulunca hazine bulmuş gibi sevinirdim ve hemen satın alırdım. İyi ki almışım, şimdi o tulumlarımın sefasını sürüyorum! 2011 İlkbahar Yaz modasında tulumlar moda olunca, yenilerini almamak olmazdı elbette. Üstelik yeni versiyon tulumlar artık günlük değil, gayet şık tasarımlarla karşımıza çıktılar ve 2011 yazının en "stylish" parçalarından biri oldular.

Bu tulumlar alınır!

Saten, ipek veya jarseden tasarlanan tulumları stilettolarla gece davetlerinde; çiçekli, koton kumaştan ve canlı renkte olanları hasır ve dolgu topuklarla gündüz rahatlıkla giyebilirsiniz. Hasır çantanızı da unutmayın. Hatta saçınıza fular bağlamaya ne dersiniz? Böylece, oldukça bohem görünebilirsiniz. Merak etmeyin tulum giydiniz diye kimse sizi hamile sanmaz, malum eskiden tulumları genellikle hamile kadınlar tercih ederdi. Ama artık tulum giymek çok trendi!

Tek omuz, boyundan bağlı, ince askılı, kısa kollu, uzun kollu, straplez, fırfırlı, fermuarlı, düşük belli, yüksek belli, beli kemerli, kısalı uzunlu envai çeşit tulum arasından Pudra'nın en beğendiklerini görmek ister misiniz?


Zimmermann, Tibi, Thread Social

Favorim, çiçek baskılı tulumları sandaletlerle veya dolgu topuklarla kombine etmek. Uzun, sarı zincirden birkaç kolyeyi de üst üste taktım mı tamamdır!



Juicy Couture, DKNY, Diane von Furstenberg

Fırfırlı ve drapeli tulumları üstümde tiril tiril durdukları için seviyorum. Hafif topuklu ayakkabı ile giyildiğinde çok şık oluyorlar. Aniden çıkan bir akşam yemeği için neden olmasın?



Halston Heritage, Max Azria, Diane von Furstenberg

Yazın joker parçaları! Neon ve canlı renkteki tulumları bronz teninizle her yerde giyebilirsiniz. Şehir için iddialı mı? Aksine, ne kadar parlak o kadar iyi. Bu yaz renklerle dans ediyoruz!




Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER