› 
 › 
pudra.com 25.06.2010

Burberry 2011 Sonbahar/Kış Reklam Kampanyası

Burberry son teknoloji imkanlarını kullanarak, sizlere internet sitesinde yer alan videolardaki görselleri döndürebilme, yakınlaştırabilme, oynatma ve durdurma imkanı sunuyor.

"Bu reklam kampanyası bizim otantik tarihi yapımızı vurgularken, markanın modernize imajını da gözler önüne seriyor. Burberry kampanyaları her zaman dinamik İngiliz castları ile çekildi ve ben onların birbirinden farklı yaratıcı deneyimlerinin arkasındaki enerjiyi göstermek istedim. Burberry’ in giyim markası olmasının dışında, markanın ruhunu yansıtacak olan ve ne yarattığımızı insanlara hissettirebilecek teknoloji, müzik ve duyguyu kampanyanın içerisine katmaya çalıştık." diyor Christopher Bailey, Burberry Yaratıcı Yönetmeni.

Burberry 2011 Sonbahar/Kış Reklam Kampanyası

Burberry ile farklı bir deneyim yaşamaya hazır mısınız? Burberry son teknoloji imkanlarını kullanarak, sizlere internet sitesinde yer alan videolardaki görselleri döndürebilme, yakınlaştırabilme, oynatma ve durdurma imkanı sunuyor.

Burberry, koleksiyonda yer alan ürünleri ve kampanyada yer alan modelleri oynatabilme ve istenildiği gibi kontrol edebilme imkanı sunuyor.

İlk defa uluslararası lüks bir markanın reklam kampanyasında böyle bir teknoloji kullanılırken, hem markanın tarihi yapısına uygun, hem de yaratıcı bir teknolojik sistem kullanan Burberry yine dikkatleri üzerine çekiyor.

İnteraktif Aksesuarlar için:
http://www.burberry.eu/#/accessories/slide1

Reklam Kampanyası Görselleri İçin:
Burberry Autumn Winter 2010 Advertising Campaign


Etiket: moda, stil, burberry
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER