› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.02.2016

Christian Louboutin'den günün yemeği!

Christian Louboutin 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu, "Masanın Altında" isimli reklam filmiyle tanıttı.

Christian Louboutin 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonu “Masanın Altında” isimli bir tanıtım filmiyle karşımızda. Videoda koleksiyondan birçok ayakkabı bir akşam yemeği senaryosuyla moda tutkunlarıyla buluşuyor.

Günün Yemeği: Christian Louboutin İlkbahar-Yaz 2016 koleksiyonu

Videoda sezonun yeni Nude’lerinin yedi farklı tonu ve Hawaii Kawai desenleri kullanılmış. Edgy Baila Spike ve Bikee Bike, masanın altından küçük masum oyunlara dalmışken üzerilerinde bulunan iğne ve zımbalar da bu oyuna katılıyor. Naza Mom and Dad sneaker’lar ise işlemeleriyle seyircilere göz kırpıyor. Hanımefendi duruşuyla Olydia, 70’lerin topuklarını günümüze taşırken O Novt, düz tabanları ve beyaz-altın bantlarıyla dikkat çekiyor.

Leziz Mix Flat'in Popcorne dikenleri ve Carmel CA espadril oldukça ilgi çekici. Iriza modeli, ilk defa 70 mm topuk boyuyla sahneye çıkıyor. Koleksiyonun çılgınları Gondoliere Flat ve Pik Boat ise, videoda şampanyanın keyfini çıkarıyor.

Christian Louboutin 2016 İlkbahar-Yaz reklam videosunu izlemek için tıklayın.

  

İştah açıcı Christian Louboutin İlkbahar-Yaz 2016 koleksiyonunun “Masanın Altında” reklam filmi, Parizyen ikili Mathilde Toulot (gazeteci, sanat yönetmeni ve SHOOOOES sitesinin kurucusu) ve Olivia da Costa (fotoğrafçı ve PLEASE! Dergisinin yayıncısı) tarafından hazırlandı. Düz papuçlardan, 130 mm’ye uzanan yüksek ökçeleri, koleksiyondan farklı stilleri videoda keşfedebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER