› 
 › 
Pudra.com 10.10.2012

Denizkızı Özge Ulusoy

Üçüncü kez İFW’de moda severlerle buluşacak olan adL+Cengiz Abazoğlu “Deep Dream” koleksiyonu için objektif karşısına geçen Özge Ulusoy denizkızı görünümüyle karşımızda.

adL markası ve modacı Cengiz Abazoğlu işbirliğinin üçüncü sezonunda 12 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de gerçekleşecek olan defilede 79 parçadan oluşan “Deep Dream” koleksiyonu tanıtılacak. Podyum dünyasından birçok sürpriz isim, bu farklı koleksiyon için podyumda boy gösterecek.

Denizkızı Özge Ulusoy

Model Özge Ulusoy, “Okyanusun tüm renkleri üzerimdeydi, kendimi deniz kızı gibi hissettim. 'Deep dream' koleksiyonunu gördüğümde bayıldım, çok şık ve zarif buldum. Çok ses getirecek bir defile olacağına inanıyorum” dedi.

Abazoğlu merakla beklenen koleksiyonla ilgili, "Okyanusun derinliklerini yeryüzüne çıkardım. 2013 İlkbahar – Yaz 'adL+Cengiz Abazoğlu Deep Dream' kadında, huzur, zarafet, şıklık ve seksiliği ön plana çıkaracak. Mor, kırmızı, turkuvaz, beyaz, pudra renkleriyle koleksiyon yeryüzüne düşen cemreden hemen sonra, ışıltılı adL kadınının tercihi olarak adL mağazalarında yerini alacak“ dedi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER