› 
 › 
Pudra.com 14.02.2012

Forever New'dan yeni koleksiyon: Pop Art

Tüm zamanların en etkili sanat akımından ilham alınarak oluşturulmuş Forever New’un yepyeni koleksiyonu “POP ART” mağazalardaki yerini aldı.

Forever New, 2012 yılına “Pop Art” koleksiyonuyla muhteşem bir giriş yapıyor. İkonik sanatçı Andy Warhol sayesinde ünlenen Pop Art akımının modayla buluşması Forever New mağazalarında hayat buluyor.

Forever New'dan yeni koleksiyon: Pop Art

Forever New Pop Art koleksiyonunda, cesur geometrik baskılar, çizgiler, patlayan renkler, neon tonlar dikkat çekiyor. Zümrüt, fuşya ve canlı kırmızı tonlarının yanı sıra siyah, beyaz, lacivert ve krem renkleri de ön plana çıkıyor.



Forever New’un aksesuarlarında hayvan baskılı ürünler göze çarpıyor. Pop Art koleksiyonunun çarpıcı ayakkabı ve çantaları renkli takılarla tamamlanıyor. Çantadan ayakkabıya, eldivenden atkıya, elbiseden monta geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Forever New, stil sahibi kadınların uğrak adreslerinden...

Forever New her sezon olduğu gibi bu sezon da en çok tercih edilen markalardan birisi olacak. Üstelik Forever New, yeni sezonun birbirinden şık kıyafet ve aksesuarlarını son derece ulaşılabilir fiyatlara sunuyor.

www.facebook.com/ForeverNewTurkiye


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER