› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.06.2011

Galata Moda 2011 başladı!

2011 Galata Moda festivali 7 Haziran'da başladı. 11 Haziran'a kadar Akaretler Sıraevler'de devam edecek festivale tam 33 tasarımcı katılacak.

İstanbul Moda Tasarımcıları Derneği'nin artık gelenekselleşmiş olan alışveriş festivali 7 Haziran'da başladı. Fakat festival bu sefer Galata'da değil, Akaretler Sıraselviler'de. Sabah 10'dan akşam 20.30'a kadar sürecek festival 11 Haziran'da son buluyor.

Galata Moda 2011 başladı!

33 başarılı tasarımcının işlerini görmek ve festivale özel fiyatlarla satın almak istiyorsanız mutlaka Galata Moda’ya uğrayın!

Festivaline katılacak tasarımcılarımız
Arman Suciyan, Aslu Güler, Ayşe Deniz Yeğin, Bahar Korçan, Bige Ökten, Bihter Aida Pekin, Çiğdem Akın, Ebru Günay, Erol Aybayrak, Founta Günem, Gamze Saraçoğlu, Gül Ağış, Günseli Türkay, Jale Hürdoğan, Mehtap Elaidi, Murat Aytulum, Müge Ersin, Nazlı Çetiner, Nejla Güvenç, Nihan Peker, Özgür Masur, Özlem Ahıakın, Özlem Kaya, Özlem Uygun, Rana-Berna Canok, Selim Baklacı, Songül Cabacı, Simay Bülbül, Tuvana Büyükçınar Ümit Aybek, Ümit Ünal, Zeynep Erdoğan, Zeynep Tosun…

Üstelik bu festivelin bir de sürprizi var; moda dünyasının önde gelen isimleri ile moda üzerine sohbet edebilir ve workshop'lara katılabilirsiniz.


2011 Galata Moda Festivali
7 Haziran - 11 Haziran
Akaretler Sıraselviler
Saatler:10.00-20.30


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER