› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.12.2015

Gardırobunuz kaç para ediyor?

Dolabınızda bulunan kıyafet ve aksesuarların ne kadar edeceğini hiç düşündünüz mü? Peki ya onları nakde çevirebileceğinizi söylesek?  

Biz kadınlar alışveriş yapmayı seviyoruz. Beğendiğimiz bir kıyafete sahip olmak için paramızın büyük bir kısmını gözümüzü kırpmadan feda edebiliyoruz. Bugüne kadar yaptığınız tüm alışverişlerin ne kadar ettiğini hiç düşündünüz mü? Peki ya aldıklarınızı ne kadarını gerçekten kullandığınızı?

Gardırobunuz kaç para ediyor?
 
Bir kere giyilip dolabın en tenha köşesine itilen abiyeler, özel günlerde giyinmek için bekletilen topuklu ayakkabılar, çok beğenerek alınmış ama bir türlü giyilmemiş elbiseler... Tüm bunları geri verip gerçekten severek giyinebileceğimiz kıyafetler almanın bir yolu olsaydı keşke diyoruz bazen. Aslında bunu yapmanın bir yolu var: ikinci el kıyafet satışı.
 
Pudra Shop'ta satıcı olun, gardırobunuzu nakite dönüştürün
Az kullandığınız, giyinmeye fırsat bulamadığınız ya da artık bedeni olmayan kıyafetlerinizi ve kullanmadığınız aksesuarları satarak kazandığınız parayı başka ihtiyaçlarınıza harcayabilir veya yerlerine yepyeni parçalar alabilirsiniz. Pudra.com’un yeni pazar yeri Pudra Shop’ta ikinci el ve yeni ürünlerinizi listeleyebilir, sizin gibi üye olan diğer kullanıcıların almasını sağlayabilirsiniz. Kadınlara özel olarak tasarlanan Pudra Shop’a cep telefonunuzdan çektiğiniz fotoğrafları çok hızlı bir şekilde yükleyebilir ve ürünlerinizi kolayca satışa sunabilirsiniz.
 
Bizim gibi yüzlerce kadın kullanmadığı kıyafetleri boş yere dolaplarında tutuyor ve modasının geçmesini izliyor. Her gelir grubundan kadınların alış veriş yaptığı Pudra Shop’ta sizin giymedikleriniz başkasının, başkalarının giymedikleri ise sizin tam aradığınız şey olabilir. Hemen kullanmaya başlamak ve dolabınızdakileri nakde çevirmek için linki tıklayabilirsiniz: Pudra Shop


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER