› 
 › 
Pudra.com 22.09.2015

Gizia Gate Mağazası Nişantaşı'nda açıldı

Gizia, Türk modasına yön veren 30 tasarımcıyı bir araya getirerek multibrand konsept mağazası Gizia Gate'i açtı.

Gizia, 30 moda tasarımcısını bir araya getirerek Türkiye'de bir ilk olan multibrand konsept mağazasını Nişantaşı'nda açtı. Türk moda tasarımcıları bu sayede özel koleksiyonlarını uluslararası bir mağaza hizmetiyle satışa sunacak.

Gizia Gate Mağazası Nişantaşı'nda açıldı

Arzu Kaprol, Aslı Filinta, Bahar Korçan, Belma Özdemir, Cenan Abas, Deniz Berdan, Ela Köseoğlu, Erkan Demiroğlu, Evren Kayar, Gamze Saraçoğlu, Gökhan Gündoğdu, Gülçin Çengel, Mehry Mu - Güneş Mutlu, Hande Kasapoğlu, Hakan Urfalıoğlu, Hakan Yıldırım, Lug Von Siga – Gül Ağış, Maid In Love – Hande Çokrak, Mehtap Elaidi, Niyo Çanta – Niyazi Erdoğan, Özgür Masur, Özlem Ahıakın, Özlem Kaya, Sedef Çalarkan, Seden Kışlalı, Simay Bülbül, Tuğba Ergin, Tuvana Büyükçınar Demir, Yael Morel ve Zeynep Tosun’un koleksiyonları Türkiye’nin ilk tasarımcılara özel multibrand konsept mağazası Gizia Gate’de tüketicilerle buluşacak. Mağazada GIZIA ve 4G GIZIA markalarının koleksiyonları da yer alıyor.

Gizia Gate Mağazası Nişantaşı'nda açıldı 2


Nihat Odabaşı'nın yaptığı fotoğraf çekimlerinde tasarımcılar Gizia Gate'i birlikte inşa ettiler. Çekiminde sırasında tasarımcılar birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Kamera arkası görüntülerini izlemek için tıklayın.


Adres: Harbiye Mah.  Abdi İpekçi Cad. No. 19-1 Şişli/İstanbul
Telefon: (0212) 234 63 74


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER