› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.02.2013

Göz alıcı trend: hologram

Hologram kelimesini hayatınızda ilk defa duyuyor olabilirsiniz. Ama şuna emin olun; bu son duyuşunuz olmayacak!

Sanırız artık tasarımcılar kıyıda köşede kalmamızı değil, mümkün olduğunca göze batmamızı istiyorlar. Trendlerin hangi birine nakarsak bakalım canlı renkler, iddialı desenler ya da parlak detaylar görüyoruz. Hologram da 2013 İlkbahar Yaz sezonunda rastladığımız, oldukça göze batan trendlerden biri...

Göz alıcı trend: hologram
Jonathan Saunders/Hugo by Hugo Boss/Jonathan Saunders



Defilelerdeki modellere ilk baktığınızda uzay çağından buraya ışınlanmış insanlar gördüğünüzü sanabilirsiniz. Ama hemen gözünüz korkmasın, siz hologramı onlar kadar iddialı kullanmak zorunda değilsiniz. Proenza Schouler'in bu çantasında olduğu gibi küçük bir aksesuarla bir anda stilinizi hareketlendirebilirsiniz.



Hugo Boss'un hologram ayakkabısı da bu trende verilebilecek en güzel örneklerden biri. Beyaz bir pantolon ve beyaz bir tişörtü böyle bir ayakkabıyla tamamladığınızı düşünün. Ne eksik ne fazla... Ayrıca şunu da belirtelim; Pudra.com olarak hologramı görmeyi en sevdiğimiz yerlerden biri de tırnaklar... Hologramlı ojelerle çevrenizdeki herkesi şaşırtabilir, bu trendi bilmeyenleri hologramla tanıştırabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER